Patiënt monitoren

  Patiëntmonitoren die zorgen voor heldere informatie zoals u die nodig heeft

  Patiëntbewaking die snelle, betrouwbare en consistente zorg mogelijk maakt

  PM portfoliografiek

  In de huidige complexe gezondheidszorg zijn de eisen aan artsen nog nooit zo hoog geweest. Om voor een groeiende populatie van oudere, zieke patiënten te zorgen met minder middelen. Om ter plekke betere klinische beslissingen te nemen en veranderingen in de toestand van een patiënt in elk stadium te documenteren. De resultaten en klinische prestaties verbeteren en tegelijkertijd de veiligheid van uw systeem en uw patiënten beschermen.

  Bij Philips helpen we u gegevens, technologie en het belangrijkste mensen naadloos met elkaar te verbinden - via een breed scala aan producten, software en diensten. We doen dit met oplossingen die zijn ontworpen om grenzen te doorbreken en u in staat te stellen alarmmoeheid en klinische variatie aan te pakken en patiënten te beheren tijdens hun transitie in de zorg. De hele Philips-familie van bed- en transportmonitoren, het centrale station en mobiele toepassingen hebben dezelfde look en feel om consistentie te bieden en de zorg te versnellen. En we bieden voortdurend advies, training, service en ondersteuning die essentieel zijn voor het verbeteren van de klinische prestaties - levenslang

  Videominiatuur van Philips Patient Monitoring

  Meer informatie over onze oplossingen voor patiëntbewaking
   

  Bekijk deze video voor meer informatie over hoe onze bewakingsoplossingen efficiënter bruikbare informatie leveren. Wij helpen artsen om tijd te besparen aan repetitieve taken en maken meer tijd vrij om aan patiënten te besteden. 

  Ontdek onze Intellivue MX monitoren

  Ontdek ons volledige portfolio in Patiëntbewakingsproducten

  Gegevens beter voor u laten werken

  Philips informatie systemen ter ondersteuning van de klinische besluitvorming

  Philips Klinische beslissing

  Bekijk deze video en ontdek hoe de grafische ondersteuning voor klinische besluitvorming van Philips u kunnen helpen om in één oogopslag trends in de toestand van de patiënt op te merken. Onze ondersteuning voor klinische besluitvorming gebruiken gegevens van meerdere klinische parameters om klinisch relevante, bruikbare informatie te leveren die vroegtijdig ingrijpen ondersteunt.

  Verbeter de cyberbeveiliging met inschakelen op afstand

  Philips PerformanceBridge Focal Point

  PerformanceBridge Focal Point

  Met onze oplossing voor remote enablement, gebaseerd op PerformanceBridge Focal Point, kunt u de prestaties van uw klinische en netwerkapparatuur van Philips beoordelen. Het helpt diagnostiek te versnellen, prestaties te verbeteren en uw besturingssysteem en apparaat software up-to-date te houden. Philips-experts bewaken uw apparaat inventaris en beheren softwareherzieningen op afstand om de implementatie van de nieuwste cyberbeveiligingsupdates te vereenvoudigen.

  Continue monitoring en metingen. Geavanceerd klinisch inzicht.

  Philips IntelliVue met Masimo rainbow SET™

  Philips IntelliVue met Masimo rainbow SET™

  Nu kunt u nog meer inzicht krijgen in de toestand van uw patiënt - in alle zorgomgevingen. Philips monitoren met Masimo rainbow SET™ technologie bieden continue, niet-invasieve hemoglobine metingen. Dit geeft u meer inzicht in de toestand van de patiënt zonder extra apparatuur toe te voegen.

  *Philips met Masimo rainbow SET meettechnologie is niet bedoeld ter vervanging van traditionele laboratorium bloedmetingen.

  Hulp waar en wanneer je het nodig hebt

  Klantenservice icoon

  Klantenservice

  Elke klant helpen om de juiste oplossing te vinden in bewezen serviceoplossingen.

  Pictogram voor financiële oplossingen

  Financiële oplossingen

  Innovatieve financieringsoplossingen op maat voor de gezondheidszorg.

  Onderwijs icoon

  Educatie

  Blijf op de hoogte van de nieuwste klinische procedures en technologieën

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.