Telezorg in het ziekenhuis

Wat als experts aan uw zijde staan, ongeacht waar ze zijn?

Oplossingen voor virtuele zorg bieden uitkomst

In de huidige zorgomgeving is het essentieel voor ziekenhuissystemen dat middelen, expertise en bruikbare data effectief worden ingezet waar zorg nodig is.

Vooral in bij acute zorg—waar patiënten met een hoger risico en hogere kosten vrijwel directe toegang tot deskundige kritieke zorg nodig hebben.

Om uw visie te realiseren hebt u oplossingen nodig die gezondheidszorg vrijwel overal mogelijk maken.

De uitdaging van vandaag de dag:
een evenwicht vinden tussen de toegenomen vraag en eindige hulpbronnen


Naarmate onze bevolking ouder wordt, stelt een toename van complexe aandoeningen en comorbiditeit hogere eisen aan de acute zorg. Om zich aan te passen moeten zorginstellingen rekening houden met verschillende belangrijke factoren:

De locatie mag geen barrière zijn

De locatie mag geen barrière zijn

Om klinische expertise op afstand te kunnen bieden aan zorgteams bij de patiënt, moeten technologie, mensen en processen naadloos met elkaar worden verbonden in systemen, afdelingen en zorginstellingen.

Data moeten leiden tot betekenisvolle inzichten

Data moeten leiden tot betekenisvolle inzichten

Om zorgteams bij de patiënt niet te overladen data, zodat ze prioriteit kunnen geven aan de levering van zorg, hebben artsen op afstand toegang nodig tot hulpmiddelen voor klinische besluitvorming die gegevens verzamelen, samenvoegen en analyseren.

Zorgteams moeten met elkaar verbonden zijn

Zorgteams moeten met elkaar verbonden zijn

Om extra toezicht op patiënten, de prioritering van de zorgverlening en ad-hoc raadgevende ondersteuning mogelijk te maken, en tegelijkertijd de algehele samenwerking te verbeteren,1 is uitstekende communicatie vereist tussen artsen op afstand en zorgteams bij de patiënt.

Schaalbaarheid is essentieel

Schaalbaarheid is essentieel

Elk gezondheidssysteem wordt geconfronteerd met uitdagingen die uniek zijn voor hun gemeenschap. Oplossingen moeten snel schaalbaar zijn om aan de huidige vraag te voldoen en toekomstige groei te ondersteunen, en zo de juiste zorg op het juiste moment te kunnen leveren.

Oplossingen voor virtuele zorg bieden uitkomst


Met behulp van onderling verbonden apparaten, analyses en door AI-ondersteunde besluitvormingstools kunnen telezorgoplossingen de manier waarop zorg wordt geleverd veranderen.

Oplossingen voor virtuele zorg bieden uitkomst

Bekijk hoe we u een nieuw pad richting virtuele zorg tonen.

De toekomst van virtuele zorg vormgeven

Rapport telezorg in het ziekenhuis

Perspectief van de expert: de belangrijkste acties van zorgverleners voor 2021


Van Gartner: "De digitale middelen die zorgverleners hebben gebruikt in hun COVID-19-respons hebben de weg naar verdere transformatie geplaveid. CIO's zouden een pandemie-herstelplan moeten opstellen dat bestaat uit virtuele zorg en samenwerking tussen zorgteams in 2021."2

Webinar over telezorg in het ziekenhuis

Webinar: het implementeren van virtuele zorgprogramma's om zorg te transformeren


Registreer u om meer te weten te komen over hoe virtuele zorgprogramma's een onmiddellijke en langdurige impact kunnen hebben.

Neem contact met ons op om te zien hoe we van uw visie werkelijkheid kunnen maken.

Ontdek onze oplossingen voor telezorg in ziekenhuizen*

eICU


Een schaalbare, gecentraliseerde oplossing voor acute telezorg die consequent aantoont de klinische, operationele en financiële resultaten in een zorginstelling te verbeteren.

*Beschikbaarheid van oplossingen kan per markt verschillen.

1. Chu-Weininger MYL, Wueste L, Lucke JF, et al. The impact of a tele-ICU on provider attitudes about teamwork and safety climate. Quality and Safety in Health Care 2010;19:e39.

2. Gartner, Healthcare Provider Top Actions for 2021: Prioritize Virtual Care and Care Team Collaboration, Mike Jones, 30 maart 2021.

3. Philips. (2017, oktober). eICU Program Customer Success Stories: How our customers are changing the delivery of healthcare.
www.usa.philips.com/healthcare/landing-pages/teleicu/eicu_success_stories_digital_booklet_oct2017.pdf

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.