Dokter legt uit tijdens het gebruik van de gegevens

Diep-veneuze procedures

Pictogram vasculair

Uitgelichte producten voor deze procedure

Philips IVUS

Visions PV .035 digitale IVUS-katheter

IVUS helpt bij het beoordelen van ziekten, ondersteunt de besluitvorming tijdens interventies en helpt de behandelingsresultaten te bevestigen.

 

Krijg antwoorden van binnenuit, zonder twijfel, met Philips IVUS voor uw diep-veneuze procedures.

 

Als aanvulling op conventionele angiografische interventies evalueert de Visions PV .035 digitale IVUS-katheter de vasculaire morfologie in bloedvaten en biedt het instrument dwarsdoorsnedebeeldvorming van deze bloedvaten. Met een lengte van 90 cm en een maximale beeldvormingsdiameter van 60 mm voor interventionele procedures met een voerdraad van 0,035 inch helpt het instrument bij het diagnosticeren van perifere arteriële aandoeningen en veneuze aandoeningen en leidt het artsen naar de juiste therapie die aansluit bij de unieke behoeften van de patiënt.

Een extra voordeel van IVUS is dat u de hoeveelheid straling en contrastmiddel waaraan de patiënt tijdens het stellen van de diagnose wordt blootgesteld tot een minimum kunt beperken. Bij de evaluatie van diagnostische technologieën moet rekening worden gehouden met de hogere stralingsbelasting voor de patiënt en het medische team. "

Dr. Paul Gagne

  In VIDIO, het eerste prospectieve multicentrische onderzoek waarin multiplanaire venografie werd vergeleken met phased-array intravasculaire echografie, leidde IVUS tot verandering in 57% van de veneuze behandelplannen.1

  Cirkeldiagram
  Pictogram met vijfendertig cirkels

  Plan gewijzigd van geen behandeling in stentplaatsing

  Icoon met dertien cirkels

  Aantal geplande stents gewijzigd

  Pictogram met zes cirkels

  Plan gewijzigd van geen behandeling in andere interventie

  Pictogram met drie cirkels

  Plan gewijzigd van behandeling in geen behandeling

  Vidio bedrijfslogo

  Gebruiksvriendelijke digitale IVUS-beeldvormingssystemen

  Ivus nieuwe productafbeelding

  Philips Core M2 IVUS-systeem

  De Core M2 is een gebruiksvriendelijk, compact digitaal IVUS-beeldvormingssysteem dat is ontworpen voor perifere vasculaire procedures en dat rechtstreeks kan worden bediend in het steriele veld.

  Het Core M2 vasculaire systeem wordt gebruikt voor de kwalitatieve en kwantitatieve evaluatie van vasculaire morfologie in de kransslagaders en bloedvaten van de perifere vaatstructuur. Het is ook geïndiceerd als aanvulling op conventionele angiografische procedures om een beeld te geven van vaatlumina en vaatwandstructuren.

  Afbeelding van de operatiekamer

  IntraSight geïntegreerd

  Het Philips IntraSight-platform voor interventietoepassingen is het platform waarop IVUS-beeldvorming, fysiologie, coregistratie2 en software samenkomen om optimale patiëntenzorg mogelijk te maken. IntraSight biedt een uitgebreide suite van klinisch bewezen3-7 modaliteiten, zoals IFR/FFR, IVS en coregistratie2 om complexe interventies te vereenvoudigen, routineprocedures te versnellen en betere patiëntenzorg te bieden. Coregistratie2 is momenteel alleen beschikbaar voor coronaire toepassingen.

  Portal voor educatieve veneuze informatie

  De portal voor educatieve veneuze informatie biedt downloadbare bronnen ten behoeve van procedurevoorlichting en beoordeling van veneuze ziekten en daarnaast klinisch bewijs en praktijkmateriaal om te delen met uw netwerk.

  Philips Ambient Experience kan zorgen voor een betere patiëntervaring

  Rustgevende omgeving voor de patiënt

  Interventieprocedures zijn vaak spannend voor patiënten. Positieve afleiding kan ontspannend zijn en zorgen voor een betere patiëntervaring.

  Ontdek de verschillende beeldgeleide vasculaire procedures

  • Perifere arteriële interventies

   Perifere arteriële interventies

   Oplossingen voor perifere arteriële interventies (PAD-procedures), mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

   Klik hier voor meer informatie
  • Aorta-aandoening

   Aorta-aandoening

   Oplossingen voor aortaprocedures, mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

   Klik hier voor meer informatie

  Referenties

   

  1. Gagne PG, Tahara RW, Fastabend CP, et al. Venography versus intravascular ultrasound for diagnosing and treating iliofemoral vein obstruction. J Vasc Surg:Venous and Lym Dis. 2017;5:678-87.

  2. Hulpmiddelen voor coregistratie zijn beschikbaar in de IntraSight 7-configuratie via SyncVision.

  3. Davies JE, et al. DEFINE-FLAIR: A Multi- Centre, Prospective, International, Randomized, Blinded Comparison of Clinical Outcomes and Cost Efficiencies of iFR and FFR Decision-Making for Physiological Guided Coronary Revascularization. New England Journal of Medicine, epub 18 maart 2017.

  4. Gotberg M, et al., Instantaneous Wave-Free Ratio Versus Fractional Flow Reserve Guided Intervention (IFR-SWEDEHEART): A Multicenter, Prospective, Registry-Based Randomized Clinical Trial. New England Journal of Medicine, epub 18 maart 2017.

  5. Patel M. "Cost-effectiveness of instantaneous wave-Free Ratio (iFR) compared with Fractional Flow Reserve (FFR) to guide coronary revascularization decision-making." Recente presentatie van klinisch onderzoek tijdens ACC op 10 maart 2018.

  6. Maehara A, Matsumura M, Ali ZA, Mintz GS, Stone GW. IVUS-guided versus OCT-guided coronary stent implantation. J Am Coll Cardiol Img. 2017;10:1487-1503.

  7. Choi K, et al. Impact of Intravascular Ultrasound-Guided Percutaneous Coronary Intervention on Long-Term Clinical Outcomes in Patients Undergoing Complex Procedures. JACC: Cardivascular Interventions. Maart 2019, 4281; DOI: 10.1016/j.jcin.2019.01.227.

  8. Bepaalde kredietvoorwaarden zijn vereist en elke klant moet een goede kredietwaardigheid hebben. Niet alle klanten komen in aanmerking. Afhankelijk van de programmaovereenkomst.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.