Dokter die de gegevens controleert

Vasculaire zorg

Herdefinieert de resultaten van vasculaire behandelingen

  Vasculaire interventies worden steeds diverser en complexer. Een toenemende patiëntenpopulatie, de ontwikkeling van nieuwe instrumenten en een toename van de complexiteit van minimaal invasieve procedures betekenen dat u beter moet zien om beter te presteren. We bieden oplossingen die precies dat bieden, met uitstekende beeldvorming en een uitgebreid aanbod aan instrumenten voor zelfs de moeilijkste procedures.

   

  Voor de aanpak van de groeiende epidemie van perifere arteriële aandoeningen zien we een duidelijke behoefte aan standaardisering van endovasculaire behandelingsstrategieën. Realtimegeleiding tijdens de procedure is van essentieel belang voor selectie van het juiste bloedvat, instrument en traject, maar ook voor nauwkeurige positionering van instrumenten om de klinische resultaten te verbeteren en het gebruik van deze interventies uit te breiden. Bij aorta-aandoeningen zijn blootstelling aan straling en contrastmiddel een risico voor oudere en anderszins zwakke patiënten. Deze procedures zijn lang en vaak onvoorspelbaar. Kortere procedures kunnen leiden tot lagere contrastmiddel- en stralingsdoses. 

  Vasculair afbeeldingspictogram

  Vascular Suite herdefinieert de resultaten van vasculaire behandelingen

  Met de Vascular Suite beschikt u over de innovaties waarmee u de resultaten voor uw patiënten met vaatlijden kunt herdefiniëren.

  De Vascular Suite is ontworpen ter ondersteuning van diverse perifere, aorta-, viscerale, arteriële en veneuze procedures. Van het herstellen van de doorgankelijkheid van bloedvaten en het implanteren van een hulpmiddel tot het behandelen van een aneurysma of occlusie, met Vascular Suite kunnen artsen snelle, effectieve en vereenvoudigde procedures uitvoeren.

  Verenigt uitstekende prestaties met superieure zorg

  Maakt therapie eenvoudiger, informatiever en minder invasief om beslissingen vol vertrouwen te bevorderen.

  Ondersteunt standaardisatie en consistentie van de vasculaire labworkflow om tijd en geld te besparen en variabiliteit te verminderen.

  Uitstekende zichtbaarheid bij ultralage röntgendoses voor een uitgebreide reeks klinische procedures met ClarityIQ-technologie.

  Ontdek de verschillende procedures op het gebied van vasculaire beeldgeleide therapie

  • Perifere arteriële interventies

   Perifere arteriële interventies

   Oplossingen voor perifere arteriële interventies (PAD-procedures), mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

   Klik hier voor meer informatie
  • Aorta-aandoening

   Aorta-aandoening

   Oplossingen voor aortaprocedures, mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

   Klik hier voor meer informatie
  • Veneus

   Veneus

   Oplossingen voor veneuze procedures, mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

   Klik hier voor meer informatie

  Ga met ons in gesprek of blijf op de hoogte

   
   

  Philips Ambient Experience kan zorgen voor een betere patiëntervaring.

  Rustgevende omgeving voor de patiënt

  Interventieprocedures zijn vaak spannend voor patiënten. Positieve afleiding kan ontspannend zijn en zorgen voor een betere patiëntervaring.

  Ontdek Philips voor vaatchirurgie

  Ontdek Philips voor vaatchirurgie

   

  We houden geavanceerde beeldgeleiding tijdens vaatchirurgie zo makkelijk en veilig mogelijk. Gebruik live 2D- en 3D-beeldvorming in de Hybrid OR op efficiënte wijze met behoud van de flexibiliteit die u nodig hebt voor uw favoriete manier van werken.

  Referenties

  1. Bepaalde kredietvoorwaarden zijn vereist en elke klant moet een goede kredietwaardigheid hebben. Niet alle klanten komen in aanmerking. Afhankelijk van de programmaovereenkomst.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.