MRI-systemen en -oplossingen

  Gegevens, technologie en mensen met elkaar verbinden. Naadloos

  De geïntegreerde MR-oplossingen van Philips bieden ongekende snelheid en productiviteit, omdat ze zorgen voor betrouwbare diagnoses waarmee iedereen de toekomst met meer vertrouwen tegemoet kan gaan.

  Er zijn geen grenzen aan wat we samen kunnen bereiken. Vandaag de dag kent gezondheid namelijk geen grenzen en dat zou ook het geval moeten zijn voor de gezondheidszorg.

  Vignette video

  Pioneering Cardiovascular Imaging


  See how Miami Cardiac & Vascular Institute is uniquely positioned to meet the rising demand for care through top-tier clinical expertise and superior technologies, while supporting a vision that’s resulted in the Institute becoming a leader in cardiovascular care.
   
  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  2
  Contactgegevens

  MR-beeldvormingssystemen

  Een nieuw portfolio met MR-oplossingen levert snelheid, comfort en vertrouwen, met als doel de patiëntzorg te helpen verbeteren.

  3.0T

  MR-geleide therapie

  MRI-innovaties


  Ontdek de unieke MRI-technologieën die de productiviteit van radiologie verhogen en tegelijk uitzonderlijke beeldvormingskwaliteit en patiëntervaringen leveren.

  Opties en upgrades


  Breid uw MRI-mogelijkheden uit en laat uw systeem optimaal presteren.

  Leer van uw collega's

   

  Maak gebruik van de best practices van andere gebruikers om het meeste uit uw systeem te halen.

  NetForum-gemeenschap
  NetForum Community
  Een online gemeenschap waar u gebruik kan maken van de klinische ervaringen van uw collega's uit alle delen van de wereld. Deel en download examenkaarten en krijg feedback op de prestaties van uw systeem.
  MR Body map
  MR Body Map
  Ontdek meer dan 100 klinische casussen van collega's over de hele wereld, waarmee gedemonstreerd wordt hoe de digitale technologie van Philips MR inspeelt op uw beeldvormingsbehoeften.
  Hoofdafbeelding van de cardio-hub 1920x700

  Ontdek de nieuwe MR-werkelijkheid
  Ingenia Ambition 1.5T MRI-scanner

  Dit is de eerste MRI-scanner ter wereld die de uitstekende snelheid, het klinisch vertrouwen, het patiëntencomfort en het veilige heliumvrije MRI-gebruik van Philips biedt1
  * Alleen geschikt voor MR Safe (MRI-veilige) of MR Conditional (MRI-conditionele) implantaten wanneer u zich strikt houdt aan de gebruiksaanwijzing.
  1. In vergelijking tot de Ingenia 1.5T ZBO-magneet

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.