Slaap- en respiratoire zorg

Veelgestelde vragen over de Philips InnoSpire Go

Slaap en ademhaling

Technologie in de spotlight

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

De feiten, de feiten en niets dan de feiten. We hebben onlangs de nieuwe draagbare InnoSpire Go-vernevelaar aan het publiek gepresenteerd. Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen over de technologie achter het apparaat, naast de mogelijkheden en andere belangrijke details.

V. Wat is vibrerende-meshtechnologie en hoe werkt het?

A. De InnoSpire Go bevat een membraan (‘mesh’) met daarin ongeveer 1000 microscopisch kleine gaatjes. De mesh trilt en de vloeibare medicijnen worden via deze gaatjes opgezogen en omgezet in een fijne nevel, waardoor de aerosol ontstaat.

V. Hoe verschilt de InnoSpire Go van traditionele vernevelaars met een compressor of zuiger?

A. De InnoSpire Go maakt gebruik van een andere technologie waarvoor geen motor nodig is. Dit betekent dat hij kleiner, lichter en vrijwel geruisloos is.

V. Welk soort medicijnen kan ik in de InnoSpire Go vernevelen?

A. De InnoSpire Go is bedoeld voor het vernevelen van vaak voorgeschreven medicatie die als vloeistof wordt geïnhaleerd voor respiratoire aandoeningen. Dit zijn meestal bronchusverwijdende middelen, steroïden en antibiotica.

V. Kan ik de InnoSpire Go aan boord van een vliegtuig gebruiken?

A. De InnoSpire Go is getest en voldoet aan de DO-160F-norm om aan te tonen dat deze voldoet aan de veiligheidsnormen voor gebruik in een vliegtuig. Elke afzonderlijke luchtvaartmaatschappij heeft echter een eigen beleid met betrekking tot het gebruik van elektronische apparatuur en u dient daarom voorafgaand aan de reis contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij als u uw apparatuur tijdens een vlucht moet gebruiken.

V. Kan ik de InnoSpire Go voor mijn kind gebruiken?

A. Ja. InnoSpire Go is geschikt voor kinderen onder toezicht van een volwassene.

V. Hoe lang duurt de verneveling?

A. Voor 2,5 ml salbutamol duurt het ongeveer vier minuten. Andere medicijnen kunnen langer duren, maar meestal vernevelen deze in minder dan vijf minuten.

V. Welk type accu heeft de InnoSpire Go en hoe lang werkt deze?

A. Het is een lithium-ionaccu die vergelijkbaar is met die van een mobiele telefoon. Hiermee kunt u ongeveer 30 keer vernevelen per oplaadbeurt (120 minuten).

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.