Philips Educatie aanbod

Workshop:

Interventionele Radiologie
Allura Xper FD systeem

 

Voorjaar 2020

 

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
2
Contactgegevens

Workshop

Voorjaar 2020

Trainingsduur

1 dag

Maximaal aantal deelnemers

12 deelnemers

Kosten

450 euro / 10 credits

Inclusief lunch

Certificaat van deelname*

Ja

Trainer

Locatie

Philips Healthcare Academy

Gebouw QS Gagel 1

5684 PA Best

Doelgroep

Radiodiagnostisch laboranten/MBB-ers die werkzaam zijn op de Philips Angio kamers

Cursusnummer

40XR28.05.19

Interventionele Radiologie - Allura Xper FD systeem

Leerdoelen

Na afloop van de training kan de deelnemer alle functies en mogelijkheden van het FD20 systeem optimaal toepassen in de praktijk. Na afloop van de training kan men ondersteuning geven bij het gebruik van de diverse opties (bijv. 3D Werkstation) en deze optimaal toepassen in de praktijk.


Omschrijving

In deze training/workshop wordt dieper ingegaan op de technieken die gebruikt worden, en hoe men deze optimaal kan toepassen voor een goede ‘workflow’ en beeldkwaliteit. Uitleg wordt gegeven wat er voor parameter instellingen (mogelijk) zijn voor de verschillende applicaties en procedures. Ook zal er uitleg worden gegeven over de getoonde dosiswaarden tijdens onderzoeken en de mogelijke dosis beperkende maatregelen die kunnen worden genomen. D.m.v. praktijkopdrachten zullen deze maatregelen getoetst worden.

 

De (eventuele) opties worden in theorie uitgelegd en in praktijk geoefend, zoals 3DRA, 3D Roadmap, XperCT, XperGuide, RoadmapPro, QA. Het doel hiervan is dat de laboranten ondersteuning aan de radiologen kunnen geven tijdens gebruik van deze opties en daardoor een onderzoek efficiënter kunnen laten verlopen.

 

Tevens worden tips & hints gegeven hoe het systeem optimaal gebruikt kan worden, mede door ervaringsuitwisseling met andere gebruikers.

 


Onderwerpen

  • FD20 systeem acquisitie technieken
  • Stralingshygiënische maatregelen
  • QA
  • 3DRA, 3D Roadmap
  • XperCT
  • XperGuide
  • RoadmapPro
  • Clarity settings

Informatie

Inschrijven tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus. Maximale deelname 12 personen. U ontvangt via e-mail een bevestiging van inschrijving. Als de betreffende workshop volgeboekt is, wordt u op de wachtlijst geplaatst. Inschrijven kan alleen via het internet! Vervolg communicatie zal digitaal geschieden.

 

cursus is vol, neem contact met ons op met de daarvoor bestemde email button onderaan de pagina. We zullen u dan op de wachtlijst voor 2016 plaatsen


Kosten

450 euro per deelnemer voor een open inschrijving, 10 credits per deelnemer indien u over een educatie account beschikt.

Lunch is inclusief.

 

In geval van een "no show" zal 100% van het workshop bedrag worden berekend. Annulering dient schriftelijk bevestigd te worden.


Contact

Contact met het Education team

 

E-mail

Locatie


Philips Healthcare Academy / Professor Holst Centrum
Gebouw QS Gagel 1, 5684 PA Best, Nederland
Tel: +31 40 2764306

Zie route

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.