Philips wearable biosensor

Draagbare biosensor van Philips

Blijf op de hoogte, weet meer, reageer snel

Onze draagbare biosensor verbetert uw systemen voor detectie van verslechtering door buiten uw rondes om regelmatige bewaking van vitale functies toe te voegen. Hiermee wordt verslechtering van patiënten vroegtijdig geïdentificeerd, valpartijen gedetecteerd en vroegtijdige interventie gestimuleerd.

Draadloze biosensor pp een

Willekeurige controles bieden slechts een momentopname en voor continue bewaking moet de patiënt verbonden blijven aan het bed. Dit is niet alleen lastig voor de patiënt, maar ook niet praktisch in minder acute omstandigheden waarin hij of zij mobiel is.


Onze medische draagbare biosensor biedt automatische metingen voor risicopatiënten in omgevingen met minder toezicht, van de SEH tot de algemene afdeling. De biosensor meet de belangrijkste vitale waarden en verzendt de gegevens naar de Philips Guardian-oplossing voor geautomatiseerde Early Warning Scoring. Via geavanceerde algoritmen worden zorgverleners geïnformeerd over de toestand van de patiënt en worden meldingen verstuurd wanneer interventie nodig is.

 

Klinische verslechtering op de algemene afdeling detecteren is eenvoudiger dan ooit met de draagbare biosensor van Philips Guardian.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze draagbare biosensor en onze visie voor connected care.

Hoe eerder, hoe beter


Het Philips Guardian-systeem met Early Warning Scoring (EWS) helpt de zorglocatie bij het identificeren van signalen van verslechtering van een patiënt op de algemene afdeling, uren voordat een mogelijk ongewenst voorval zich voordoet. Zo kunnen zorgverleners en snelle-responsteams eerder reageren en op tijd zijn om het verschil maken.

De automatische EWS van Philips Guardian vermindert overplaatsingen en heropnames op de intensive care, ongewenste voorvallen en de duur van het verblijf. Bovendien kan het systeem worden aangepast aan de escalatieprotocollen van uw ziekenhuis om de klinische workflow, financiële resultaten en patiëntenzorg te verbeteren.

igs videostill

Maar liefst 17% van de patiënten op de algemene afdeling zal te maken krijgen met onverwachte complicaties1. De Philips Guardian-oplossing verwerft automatische metingen van vitale functies, berekent een Early Warning Score, geeft deze weer op de zorglocatie en waarschuwt de verantwoordelijke zorgverleners, zodat ze snel kunnen ingrijpen.

Elke meting van de ademhaling is van belang

 

De respiratiefrequentie is de beste vroege indicator van verslechtering van een patiënt. Nauwkeurige, consistente metingen en rapportage zijn nuttig in drukke zorgomgevingen waarin het een uitdaging kan zijn om de meest risicovolle patiënten op de juiste momenten te behandelen. Breng deze kritieke zorgkwestie en de impact op patiënten aan het licht.

Infographic afbeelding
Achtergrond I raster vitale functies

Verbonden, medische draagbare apparaten kunnen de manier veranderen waarop patiënten worden verzorgd bij de overgang van acute zorgomgevingen naar herstel en welzijn.

Zeer regelmatige, automatische bewaking van belangrijke vitale functies

Vitale waarden twee nieuw

Ziekenhuizen die te maken hebben met beperkte ruimte en een toename van acute gevallen, behandelen sommige patiënten die normaal gesproken op de intensive care zouden liggen, nu op de algemene afdeling. Ze vereisen meer aandacht, wat een extra belasting vormt voor de workflow van zorgverleners.

 

Zorgverleners vertrouwen op willekeurige controles om de voortgang van een patiënt te beoordelen. Hoewel dit artsen inzicht geeft in de waarden van een patiënt op dat moment, geeft het niet altijd een volledig beeld van de toestand van de patiënt.

 

Bij gebruik in combinatie met de Philips Guardian EWS-oplossing, biedt onze draagbare biosensor automatische metingen voor belangrijke vitale functies, zodat patiënten kunnen worden gemonitord tussen controles door (indien ze frequentere controle vereisen) en een verslechtering van de toestand snel kan worden gedetecteerd.

 

Opmerking: de biosensor met Guardian biedt momenteel HR, RR, houding en valdetectie.

Patiënttevredenheid over medische technologie

Betere patiëntervaring in de zorg is een van de doelstellingen van het Triple AIM Initiative van het Institute of Healthcare Improvement.

 

Onze draagbare biosensor is de eerste in zijn soort en is zo ontworpen dat hij discreet op de borst van de patiënt past. Dit vermindert het ongemak van meerdere kabels, draden en elektroden en de patiënt kan opstaan en over de afdeling of in de wachtkamer lopen, zonder dat het meten en vastleggen van vitale functies wordt onderbroken.

 

In combinatie met onze robuuste apparaten en systemen voor patiëntbewaking kan de biosensor artsen meer gemoedsrust bieden.

 

Philips werkt samen met een klinische locatie om feedback te verzamelen over het gebruik van de draagbare biosensor op de spoedeisende hulp. Het onderzoek heeft gegevens opgeleverd over de tevredenheid van patiënten over de draagbare biosensor.

Medische kwaliteit eerste
Medische kwaliteit tweede
Medische kwaliteit derde

Draadloze bewaking in het hele ziekenhuis


Dankzij de zeer regelmatige bewaking van de draagbare biosensor kan de toestand van de patiënt constant in de gaten worden gehouden terwijl deze zich door de instelling beweegt. Dit geeft patiënten niet alleen de vrijheid om de eerste stappen te zetten in de richting van herstel, maar vermindert ook de hoeveelheid apparatuur die van de ene plek naar de andere plek moet worden verplaatst.

Op de seh
Rondom het ziekenhuis twee
Rondom het ziekenhuis nieuw
Rondom het ziekenhuis vier

Lees meer over connected care en patiëntbewaking

Overzichts afbeelding

Blog

De kloof in de zorgketen dichten


Lees meer

Naamloze afbeelding

Artikel

Snelle respons door Early Warning Scoring


Meer informatie

Casestudys van healthsuite een

Overzicht

Ontdek onze HealthSuite Connected Health-oplossingen


Meer informatie

1 Rutherford P, Lee B, Greiner A. Transforming Care at the Bedside. IHI Innovation Series white paper. Boston: Institute for Healthcare Improvement; 2004.(Available on www.IHI.org)

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.