Medisch Perspectief

Philips Customer Services Portal


Een logische stap in de dienstverlening

 

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
2
Contactgegevens
In de loop van 2016 hebben alle klanten met een servicecontract bij Philips toegang tot de Philips Customer Services Portal: een online portal met een overzicht van alle medische apparatuur, status, uptime en rapportages. Daarmee kunnen zij wanneer ze maar willen, 24/7, de status van hun apparatuur raadplegen en rapportages creëren.
Met de Customer Services Portal:
• heeft u overzicht over alle apparaten en hun status
• kunt u online serviceverzoeken doen en werkorders uitzetten
• kunt u de onderhoudsstaat van elk apparaat opvragen
• creëert u rapportages over de prestaties van apparaten

De Philips Customer Services Portal is een dienstverlening die wereldwijd wordt uitgerold. Steven Lutgendorff en Camille Gerichhausen konden niet wachten om deze in de Benelux in te voeren en hebben de portal in de afgelopen maanden in een pilot getest. Steven is businessmanager van Customer Services. “Hier zitten onze klanten eigenlijk al heel lang op te wachten. Dat ze op elk moment kunnen inloggen en de informatie te zien krijgen die tot nu toe alleen voor onze servicedesk zichtbaar was.”
Camille is verantwoordelijk voor supportactiviteiten op Healthcare IT-producten in de Benelux. “Alle gegevens die bij ons bekend zijn, worden automatisch in de portal geladen. Een manager radiologie of medische technologie kan op elk moment rapportages opvragen over de historie, storingen, uptime, etc. Van elk apparaat waar Philips de onderhoudsverantwoordelijkheid voor draagt, dus ook van machines van een andere leverancier. Het maakt ook niet uit of ze nu gebruikmaken van een desktop, een laptop of een tablet.”

“De portal is gebruiksvriendelijk en werkt intuïtief. Er is geen training nodig om iemand er wegwijs in te maken.”

Camille: “We verwachten dat een brede groep gebruikers de voordelen ziet van de portal. Zowel de afdelingen waar de beeldvormende en patiëntbewakingsapparatuur staat als de centrale afdelingen medische techniek. Uiteraard is de portal een welkome aanvulling voor de meer ICT-georiënteerde gebruikers.”
 

De portal heeft nu een basisfunctionaliteit, maar op de langere termijn zijn er grote ambities. Steven: “Er zijn veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld om beschikbare upgrades per systeem zichtbaar te maken, waardoor de gebruiker ziet welke mogelijkheden er nog meer zijn voor dat systeem. Of mogelijkheden op het gebied van educatie van medewerkers. De portal vormt de basis voor ontwikkelingen waarmee we onze klanten maximale transparantie bieden.”

Als u een servicecontract heeft, komt uw contactpersoon bij Philips in de komende maanden bij u langs om de inloggegevens voor de portal te overhandigen. Wilt u al eerder toegang? Neem dan contact op met uw servicemanager.

 

Kijk voor meer informatie op Customer Services Portal pagina.

 

Customer Services Portal

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.