Implementing developmental care

Contact krijgen met uw kleinste patiënten

Het is van groot belang contact te krijgen met vroeggeborenen. Prematuren die de eerste weken van hun leven in een NICU doorbrengen, hebben behoefte aan een sterk geïndividualiseerde zorg. Het is van essentieel belang dat er veilig en effectief zorg wordt verleend die voldoet aan de fysiologische en ontwikkelingsbehoeften van de vroeggeborenen.

 

Wij bieden zorg waarin het gezin centraal staat en voor onze oplossingen geldt de patiënt als uitgangspunt. Alles is gericht op de behoeften van de baby en het gezin, vanaf het verblijf in de baarmoeder, de bevalling zelf en uiteindelijk de aankomst thuis.

 

Het Philips Integrative Developmental Care Model combineert beproefde werkwijzen met methoden voor kernwaardemetingen om tegemoet te komen aan de fysiologische behoeften van pasgeborenen. Op die manier kunnen we alles bieden wat nodig is voor de verdere ontwikkeling. Deze persoonlijke aanpak omvat ook educatieve programma's voor zowel moeders als gezinsleden.

 

Meer informatie over onze oplossingen waarin het gezin en de patiënt centraal staan.

Integrative Developmental  Care Model
Wat is het Integrative Developmental Care Model?
De overlappende bloemblaadjes staan voor het geïntegreerde aspect van de op ontwikkeling gerichte zorg. De bloemblaadjes vertegenwoordigen de kernwaardemetingen terwijl het centrale gedeelte staat voor de belangrijkste factoren waarop moet worden gelet bij de zorg voor een baby.
*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*

Global Wee Care omarmen

Embracing Global Wee Care

Bekijk hoe initiatieven van Mercy Sprinfield Hospital Developmental Care invloed hebben op neonatale zorg.