Nieuwscentrum
masthead video page verhuisbericht l

feb 18, 2020

Video’s: Philips verhuist van Boschdijk naar High Tech Campus

Gemiddelde leestijd: 2-4 minuten

Philips gaat verhuizen: van de Boschdijk, naar de High Tech Campus. Presentator Leon van der Zanden helpt een handje door eigenhandig vijf collega’s naar de slimste vierkante kilometer van Europa te rijden. De ritjes door Eindhoven zijn een mooi moment om de mensen achter Philips te leren kennen. Wat doen zij bij het gezondheidstechnologiebedrijf, hoe dragen zij bij aan het verbeteren van levens en hoe staan ze in het leven? Dit resulteerde in vijf video’s met openhartige verhalen van onze medewerkers, echte Eindhoven Stories. 

 

Via #EindhovenStories deelt Philips (persoonlijke) verhalen uit het hart van de regio. Dat doen we omdat we vinden dat deze regio uniek is in de wereld. En de verhalen die hieruit voortkomen, verdienen een eigen platform. In de regio Brainport bevindt zich namelijk de grootste Philips innovatiehub ter wereld. Hier komen onderzoek, ontwikkeling, design, productie en commerciële activiteiten samen in het Philips Innovation Center Eindhoven.

1. Murk Westerterp, Head of Connected Care Benelux

Murk reist al twaalf jaar lang meerdere keren per week van Amsterdam naar Eindhoven. In zijn verhuisdoos zitten de, mede door hem ontworpen, Alzheimer Socks en een Philips AED. Maar wat zit er in die rugzak? En wat moet een Amsterdammer met een PSV-sjaal?

Video thumbnail image

2. Bhawna Menghnani, Finance Director Health Systems

Bhawna kwam voor een paar maanden vanuit India naar Nederland, maar bleef vanwege studie, werk én de liefde toch wat langer dan verwacht. Aan het weer is ze nog steeds niet gewend, maar ze kan inmiddels niet meer zonder de Nederlandse gezelligheid. Ze leert Leon een paar salsa-moves en vertelt hem hoe duurzaam Finance kan zijn.

Video thumbnail image

3. Hans de Jong, President Philips Nederland

Hans is een ‘hybride Brabander’ die zich met Philips inzet voor gelijke kansen voor iedereen. Meneer Frits zei immers al: ‘je kunt niet succesvol zijn als je niet ook sociaal een bijdrage levert’, bijvoorbeeld via het Werkgelegenheidsplan. Met de unieke samenwerking tussen vijf Brabantse bedrijven en PSV laat Philips zien dat Eindhoven nog steeds van vitaal belang is voor het bedrijf en vice versa. 

Video thumbnail image

4. Nathalie de Graauw, Marketing Lead Healthy Home & Cooking

Nathalie is de vierde generatie van haar familie die bij Philips werkt. Haar overgrootvader was er in de beginjaren al bij. En haar oma was een van de eerste vrouwelijke technisch tekenaars van het bedrijf. Haar eigen ervaring deelt ze als manager met de jonge talenten in haar team. Samen zetten ze zich in om mensen te helpen om gezonder te koken.

Video thumbnail image

5. Sem Kroon, Business Development Manager IGT Services

De geboren en getogen Amerikaan met Nederlandse ouders verhuisde op zijn 22ste naar Eindhoven. Hier ontdekte hij de ‘echte’ Brabantse worstenbroodjes en het leven op Strijp-S. De boomlange basketbalspeler studeerde aan Yale University en kan bij Philips zijn kinderdroom realiseren om het leven van mensen met een chronische ziekte te verbeteren.  

Video thumbnail image

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/articles/2020/20200218-videos-philips-verhuist-van-boschdijk-naar-high-tech-campus.html Link gekopieerd

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.