Naadloze zorg – Radiologie

Radiologie
Verbeter de betrouwbaarheid van diagnoses voor betere patiëntenzorg

Radiologieprofessionals:

Kan uw afdeling de diagnostische zekerheid verbeteren?

Radiologieprofessionals:

laat u ons weten hoe wij kunnen helpen?

Meer weten over radiologie
nieuws en info

Uw radiologieafdeling vervult een cruciale rol in het diagnosticeren en het leiden van patiënten naar de juiste behandelplannen. Vandaag de dag bieden de ontwikkelingen binnen medische beeldvormingstechnologie en radiologieprotocollen een enorm potentieel om radiologen te helpen sneller consistentere en betrouwbare diagnoses te stellen.

De kans


U hebt oplossingen nodig die minimaal uitzonderlijke beeldkwaliteit in een snel tempo leveren. Maar echt vertrouwen in diagnoses vereist diepere data-inzichten, die we leveren met onder andere vooraf gedefinieerde scanprotocollen, klinische interpretatie-instrumenten, holistische patiëntoverzichten en ondersteuning voor op genomica gebaseerde besluitvorming. Het resultaat is meer gestandaardiseerde procedures en workflows, reproduceerbare beelden van hogere kwaliteit en, uiteindelijk, betere patiëntenzorg.

Meer diagnostisch vertrouwen met spectrale CT

spectral-ct-video
Video afspelen
Kijk hoe Philips en CARTI samenwerken om patiënten met complexe behandelingen te helpen en hoe de IQon Spectral CT-scanner de manier heeft veranderd waarop patiënten worden behandeld.

Direct goede beeldvorming bij Lahey health

lahey-healthy-video
Video afspelen
Voor Lahey Health betekent het realiseren van positieve diagnostische beeldvormingsresultaten verder kijken dan traditionele 'machinetechnologie'. In plaats daarvan moet worden gekeken naar veelomvattende oplossingen die meer waarde creëren via unieke bedrijfsmodellen en die innoveren op basis van superieure patiëntervaringen.

IQon Spectral CT: het verschil tussen beeldvorming en inzicht


U hoeft niet meer te kiezen tussen het bekijken van anatomische structuren en het identificeren van de materiaalsamenstelling. Met de Philips IQon Spectral CT, de eerste spectrale detector-CT, kunt u beide doen met opvraagbare diepgaande spectrale informatie en retrospectieve analyse, bij een lage dosis.
imaging-insight-video
Afspelen

Meer diagnostisch vertrouwen in neuro-oncologie  


In een samenleving waarin veel neurologische aandoeningen voorkomen, streeft Philips naar uitstekende diagnostische duidelijkheid en behandelingsbegeleiding voor alle patiënten met 3D APT.
nuero-diagnostics-video
Afspelen

Probleemloze zorg.
Betrouwbare diagnose.

Alle verhalen en casestudy’s bekijken

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
Philips waardeert en respecteert uw privacy. Voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u terecht op

Vertel me meer

Let's talk icon
Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vorige
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
Vorige