Cardiologie | Ischemische hartklachten
Interventionele cardiologische procedure voor coronaire hartziekte

Behandeling

Effectieve, efficiënte behandeling van coronaire hartziekten

Wat als u toegang zou kunnen krijgen tot uitgebreide klinische inzichten, het vertrouwen in de keuze van een behandeling zou kunnen vergroten en tegelijkertijd de proceduretijd zou kunnen verkorten?

Complexere patiënten komen in aanmerking voor minimaal invasieve procedures


Naarmate meer patiënten met coronaire hartziekte in aanmerking komen voor minimaal invasieve interventionele therapie, wordt optimale behandelplanning belemmerd door het feit dat 2D coronaire angiografie beperkingen heeft voor het detecteren en beoordelen van coronaire stenose. Gegevens worden vóór en tijdens de procedure niet consistent en zinvol aan elkaar gekoppeld, wat tijd en complexiteit toevoegt aan de behandelplanning. We hebben onze cardiologieoplossingen ontworpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zodat u de voordelen van klinische efficiëntie in het katheterisatielab kunt realiseren:

Clinicus gebruikt de coronaire roadmap van Philips voor CAD-interventie

Verbeterde zorg door uitgebreide en tijdige klinische inzichten

Geavanceerde patiëntbewaking met Philips IntelliVue

Optimale planning- en proceduregeleiding met geavanceerde technologieën

Interventionele cardiologen die Philips Intrasight gebruiken

Verkorte behandeltijd met geïntegreerde systemen, apparatuur en informatica

Hoe onze oplossingen samenwerken


Beeldgeleide therapie, iFR, IVS en hemodynamische bewaking, evenals cardiale pre-procedure planning en geavanceerde toepassingen, zijn allemaal aangesloten op de beeldgeleide therapie-interface om weergave, manipulatie en aangepaste configuratie op de monitor mogelijk te maken vanaf één enkele controller aan de tafelzijde of vanuit de controlekamer.

Behandeling coronaire hartziekte voor klinische efficiëntie

* Deze producten zijn mogelijk niet te koop in uw land. Raadpleeg de afdeling Verkoopondersteuning voor meer informatie over de beschikbaarheid.

* Deze producten zijn mogelijk niet te koop in uw land. Raadpleeg de afdeling Verkoopondersteuning voor meer informatie over de beschikbaarheid.

Met tijdige toegang tot uitgebreide klinische inzichten kunt u uitzonderlijke behandelplannen leveren en elke patiënt zo efficiënt mogelijk het behandeltraject laten doorlopen.

Ontdek hoe we u helpen uw visie op betere zorg bij coronaire hartziekten te realiseren.

Klinische efficiëntie in het gehele zorgtraject


Onze oplossingen voor coronaire hartziekten ondersteunen uw behoeften, van diagnose tot interventionele behandeling.

Klinische efficiëntie in het gehele zorgtraject

Spoedeisende
hulp

Diagnose

Behandeling

Post-acute zorg

Verder lezen

Snelle, zekere diagnose bij coronaire hartziekte


Wat als u de diagnose zou kunnen stroomlijnen met snelle toegang tot volledige diagnostische gegevens en een kortere onderzoekstijd?

Portfolio​cardiologie


Ontdek hoe Philips u kan ondersteunen bij het leveren van verbeterde cardiale zorg met verbeterde efficiëntie door het integreren van beeldvorming, apparatuur, software, informatica en diensten.

Complexe PCI-procedures transformeren in betrouwbare zorg


We hebben een volledig geïntegreerd ecosysteem ontworpen voor het katheterisatielab, dat u snel van informatie voorziet en bijdraagt aan zekere beslissingen en uitzonderlijke patiëntenzorg.

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

Referenties


1. Nannoni S, Strambo D, Sirimarco G, et al. Eligibility for late endovascular treatment using DAWN, DEFUSE-3, and more liberal selection criteria in a stroke center Journal of NeuroInterventional Surgery 2020;12:842-847.
2. Carolinas HealthCare System. Delivering the right stroke care faster. Philips Success Story. 2017.
3. Müller-Barna P, et al. TeleStroke Units Serving as a Model of Care in Rural Areas 10-Year Experience of the TeleMedical Project for Integrative Stroke Care.Stroke. 22014; 45(9): 2739-44.

*De beschikbaarheid van het product is afhankelijk van de goedkeuring op basis van de nationale regelgeving. Neem contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger om de beschikbaarheid in uw land te controleren.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.