Integratie van medische apparaten

Integratie van medische apparatuur


Met Philips Capsule kunnen klinische gegevens van aangesloten patiëntenapparatuur worden vastgelegd en kunnen contextrijke apparaatgegevens worden geleverd voor meerdere doeleinden.

Centrale bewakingssystemen

Centrale patiëntbewakingssystemen


De centrale patiëntbewakingssystemen en klinische workflowoplossingen van Philips voorzien in essentiële functies zoals continue bewaking van lage tot hoge zorgintensiteit, vroegtijdig waarschuwingssysteem, mobiliteit en beveiliging van gegevens.

Masimo regenboog set

Philips IntelliVue met Masimo rainbow SET™


Maak gebruik van continue, niet-invasieve, realtime bewaking van hemoglobine in kritieke zorgomgevingen met Masimo-metingen op Philips IntelliVue patiëntmonitoren.

Klinisch alarmbeheer

Klinisch alarmbeheer


Bekijk op welke manier onze oplossingen u ondersteunen bij het categoriseren, distribueren en reageren op alarmen - nagenoeg overal.

Patiëntbewaking

Patiëntbewaking


Ontdek het uitgebreide aanbod van patiëntbewakingssystemen en -oplossingen van Philips die ontworpen zijn om de patiëntenzorg te verbeteren, klinische prestaties te stimuleren en de kosten te verlagen.

Informatiecentrum voor patiënten

Patiënt informatie centrum iX (PIC iX)


Het patiënt informatie centrum (PIC iX) van Philips is het hart van ons patiëntbewakingssysteem en geeft een duidelijk beeld van de toestand van de patiënt. Hierdoor kunnen zorgverleners mogelijke verslechteringen vroegtijdig signaleren en wordt de klinische workflow verbeterd.

Ondersteunende systemen

Hulpmiddelen voor klinische besluitvorming


Met de klinische beslissingsondersteuning van Philips kunt u subtiele veranderingen opmerken en vroegtijdig actie ondernemen. Bekijk onze hulpmiddelen voor klinische besluitvorming

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.