Life Science
Medicijnontwikkeling versnellen met digitale pathologie

Op zoek naar meer informatie?

Meer informatie over producten van Philips op het gebied van Life Science 

Afbeelding van bollen

Digitale pathologie op het gebied van Life Science


Het ontdekken van biomarkers en medicijnen speelt een centrale rol in de ontwikkeling van nieuwe behandelingen tegen kanker. De urgentie voor klinische ontwikkeling is toegenomen vanwege het groeiende aantal gevallen van kanker en de lage succespercentages van het langdurige en kostbare medicijnontwikkelingstraject. Met een volledige end-to-end oplossing op het gebied van digitale pathologie die uiterst flexibel is qua beeldanalyse en onderzoek op meerdere locaties streeft Philips er naar de ontwikkeling van medicijnen in alle fasen van de farmaceutische pijplijn te versnellen. 

Ondersteuning voor alle fasen van medicijnontwikkeling


Ons productportfolio ondersteunt opsporing van biomarkers en doelen, tumordetectie, effectief beheer en effectieve analyse van weefseldata, samenwerking op meerdere locaties en gedeelde workflows. Door data van diverse farmaceutische pathologielaboratoriums overal ter wereld te integreren, bieden we een solide basis voor efficiënte en precieze weefsel- en biomarkerevaluatie, evenals klinische onderzoeken bij kankeronderzoek.
afbeelding van regel
Ontdekking van medicijnen en biomarkers
Preklinisch
Klinische onderzoeken
I – III

Evaluatie &

goedkeuring

          Post-
        market
Afbeelding van arts

Ontdekking van biomarkers en medicijnen


Weefselgebaseerd onderzoek bij mens en dier om biomarkers en medicijndoelen te identificeren.


Philips Xplore1 biedt u de mogelijkheid om onderzoeksgegevens uit meerdere bronnen te integreren en te analyseren op een open en uiterst flexibel dataplatform. Zet onderzoeken op rondom een willekeurige belangrijke variabele en geef scores aan microarrays van weefsel en volledige weefselbeelden. 

Afbeelding van onderzoeken op het gebied van Life Science

Preklinische onderzoeken


Tests naar interactie tussen medicijn-doel, toxiciteit en het vinden van de juiste dosis in dierlijk en menselijk weefsel. 


Afwijkingen in weefsel meten na blootstelling aan nieuwe stoffen.

Afbeelding van onderzoek op het gebied van Life Science

Klinische onderzoeken en post-market


Evalueer de effectiviteit, veiligheid en verschillende dosissen bij geselecteerde proefpersonen en patiëntgroepen.


Met gedeelde workflows, gezamenlijke evaluatie van beelden en samenwerking tussen teams stimuleren we de harmonisatie van procedures en datacollectie. Dit is cruciaal voor wereldwijde multi-center klinische onderzoeken, met name voor veiligheidscontrolecomités of arbitragecommissies.

Afbeelding van evaluatie

Training en kwaliteitsevaluaties


Gedurende het gehele proces van de ontwikkeling tot het op de markt brengen van een geneesmiddel biedt Tutor3 een onderwijs- en trainingsplatform voor harmonisatie, training, evenals externe kwaliteitsevaluatie tijdens de ontwikkeling van biomarkers en arrays. 


Tutor biedt Life Science de mogelijkheid training en evaluatieprocessen te versnellen. Met onze Collaboration Suite brengen wij teams met elkaar in contact met behulp van digitale workflows en overleg op afstand4.

Afbeelding van het bevorderen van precisiegeneeskunde

Precisiegeneeskunde bevorderen


Weefselpathologie vormt de kern van verschillende aspecten van medicijnontwikkeling, van biomarker- en medicijnontdekking tot post-market klinische onderzoeken. Biomarkeranalyses en weefselkarakterisering vormen de hoekstenen van het ontdekken van medicijnen tegen kanker en diagnostiek. 

 

Met onze end-to-end oplossing in digitale pathologie wil Philips zorgverleners helpen om precisiegeneeskunde uit te oefenen en de juiste patiënten op het juiste moment de juiste behandeling te geven. 

De betrokkenheid van Philips bij Life Science

 

Wij streven ernaar de ontdekking en ontwikkeling van biomarkers en medicijnen in alle fasen van de farmaceutische pijplijn te versnellen. Philips wil graag samenwerken met klinische onderzoeksorganisaties, biotechnologiebedrijven en de farmaceutische industrie voor samenwerking bij het ontdekken van biomarkers en geneesmiddelen en de ontwikkeling van computergebaseerde algoritmen en bijbehorende diagnostiek. 

 

Door de industrie in staat te stellen de volgende golf van precisiegeneeskunde te leveren, willen wij de ontwikkeling van gerichte kankerbehandelingen stimuleren voor betere resultaten bij patiënten.

  1. Xplore is niet bestemd voor diagnostiek, monitoring of therapeutische doeleinden of op welke andere manier dan ook voor reguliere medische beroepsuitoefening.
  2. Philips IntelliSite Pathology Solution kan worden gebruikt voor in-vitro-diagnostiek (IVD) doeleinden. Het heeft toegang tot de markttoegang in meer dan 50 landen, waaronder de EER (Europese Economische Ruimte), de VS, Canada, Japan, Zuid-Korea en andere landen in Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.
  3. Tutor is niet bestemd voor diagnostiek, monitoring of therapeutische doeleinden of op welke andere manier dan ook voor reguliere medische beroepsuitoefening.
  4. Collaboration Suite is niet bestemd voor diagnostiek, monitoring of therapeutische doeleinden of op welke andere manier dan ook voor reguliere medische beroepsuitoefening.
*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*