Acute Patient Management

Dynamische zorg vraagt om dynamische oplossingen

Philips-oplossingen voor acute patiëntenzorg
Dynamische zorg vraagt om dynamische oplossingen

  Philips-oplossingen voor acute patiëntenzorg


  Patiëntenzorg staat niet stil. Van opname tot ontslag, bij elke hartslag en elke ademhaling, zijn de fysiologie van de patiënt en de zorgomgeving aan veranderingen onderhevig en ontwikkelen zich vitale inzichten.

  Philips-oplossingen voor acute patiëntenzorg zorgen ervoor dat data vrij kunnen stromen, waarbij informatie uit het verleden en het heden met elkaar wordt verbonden. Bovendien bieden voorspellende inzichten zorgteams precies wat ze nodig hebben om de patiëntenzorg met vertrouwen verder op de patiënt toe te kunnen spitsen om nog betere resultaten te boeken.
  Lees hoe Rush University System for Health hun oplossingen voor patiëntenzorg heeft gestandaardiseerd.
  Afbeelding van Operations Management

  Verschillende zorgomgevingen creëren complexe uitdagingen


  Voor optimale zorg moeten alle zorgverleners naadloos kunnen samenwerken. Maar omdat de aandoeningen van patiënten complex zijn en voortdurend veranderen, is de coördinatie in de zorgomgeving gecompliceerd. Wanneer systemen de informatie niet kunnen bijhouden, kunnen gegevens worden gemist en kunnen de gevolgen ernstig zijn.

  Ons geïntegreerde platform van oplossingen voor patiëntenzorg biedt continue bewaking, geïntegreerde data-analyse, geavanceerde interoperabiliteit en slimme services om klinisch waardevolle inzichten te leveren aan alle zorgverleners.

  Ontdek dynamische oplossingen voor patiëntenzorg die up-to-date zijn met u.

  Voetnoten


  * Klantervaringen zijn geen indicatie voor uitkomsten in andere gevallen, waar de resultaten kunnen verschillen.

  † Klantdata tijdens een periode van 7 maanden in 2019 op afdeling 5CMC – Pediatrische chirurgie.

  ‡ Deze data gelden alleen voor het Jackson Memorial Hospital. De resultaten van casestudy's zijn niet voorspellend voor resultaten in andere gevallen. De resultaten kunnen in andere gevallen variëren.
  § Philips IntelliBridge Device Interface Library-document en interne verkoopgegevens van Philips.

  || Resultaten van de automatisering van het ECG-wavestrip-patiënttransportproces, het invoeren van vitale waarden zonder toegevoegde waarde, upgrades van apparatuur en wijzigingen in de workflow. De data werden verzameld door observaties van de tijdstudie met het Philips-team en het Jackson Health-team. Deze cijfers zijn geschatte geprojecteerde tijdsbesparingen.

  Referentie


  1. Heller AR, Mees ST, Lauterwald B, Reeps C, Koch T, Weitz J. Detection of deteriorating patients on surgical wards outside the ICU by an automated MEWS-based early warning system with paging functionality. Ann Surg. 2020;271(1):100-105. doi: 10.1097/SLA.0000000000002830
  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  2
  Contactgegevens

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.