Dokter die de gegevens controleert

Uitgelichte producten voor deze procedure

Eerste productafbeelding

Azurion 7 C20 met FlexArm-systeem voor beeldgeleide therapie

Onbeperkte flexibiliteit en beeldvorming met hoge resolutie van een groot gezichtsveld met volledige projectieflexibiliteit met de 20-inch detector.

Uitstekende zichtbaarheid bij een ultralage röntgendosis met ClarityIQ.

Ultragroot scherm met FlexVision voor alle benodigde en beschikbare informatie.

Met de touchscreenmodule kunt u beelden en toepassingen eenvoudig bij de tafel bedienen via een tablet.

Eenvoudige 3D-beeldacquisitie met SmartCT.

XperGuide Ablation voor een uitstekende planning en geleiding van naaldtrajecten.

Dit aan het plafond gemonteerde systeem biedt onbeperkte beeldvormingsflexibiliteit en uitzonderlijke positioneringsvrijheid. Bedien alle relevante toepassingen naadloos via één touchscreen bij de tafel, zodat u snel geïnformeerde beslissingen kunt nemen terwijl u in het steriele veld blijft. Philips Azurion met FlexArm werkt om u heen zodat u de prestaties van uw suite kunt verbeteren en superieure zorg kunt bieden.

Eerste productafbeelding

Totale controle bij de tafel en acquisitiegeleiding met SmartCT

Eenvoudige bediening van geavanceerde 3D-acquisitie, visualisatie en metingen bij de tafel om de labflexibiliteit en -efficiëntie te verbeteren. Segmentatietaken zijn semigeautomatiseerd en worden op het touchscreen beschikbaar gemaakt om uw 3D-beeldanalyse te versnellen. SmartCT is ontworpen om 3D-beeldvorming toegankelijk te maken voor klinische gebruikers. SmartCT biedt stapsgewijze geleiding tijdens de gehele 3D-beeldacquisitie, zodat u nooit hoeft te gissen en superieure zorg kunt bieden aan uw patiënten.

Afbeelding eerste geval

Uitstekende planning en geleiding van naaldtrajecten met XperGuide Ablation


XperGuide Ablation* biedt uitgebreide hulp bij het plannen van behandelingen en live naaldgeleiding. Het biedt unieke Parallax-correctie om naaldtrajecten te plannen voor laesies die niet in het midden liggen.1 Voor het optimaliseren van de naaldpositie voor effectieve ablatie geeft dit hulpmiddel het virtuele naaldtraject weer om te helpen bij het plannen van meerdere naalden. Het toont naaldkenmerken zoals ablatiezone/isotherm om volledige tumordekking te bevestigen voorafgaand aan ablatie.

  Zeer nauwkeurige en veilige naaldinterventies met XperGuide en CBCT

  Afbeelding tweede geval

  Heterogeniteit van laesies en gebrek aan opvallendheid beperken de kwaliteit van monsters en de uitvoerbaarheid van biopsieën onder echografie of conventionele CT. Sinds de toename van het gebruik van bevolkingsonderzoeken van de longen zijn longkankers in een vroeg stadium die zich manifesteren als kleine nodules vaker ontdekt dan ooit tevoren. 14,5% van een onderzochte populatie had nodules van ≤ 10 mm.1-2 Onze naaldnavigatietechnologie met CBCT verhoogt de precisie en maakt het mogelijk om nauwkeuriger op kleinere (<= 1 cm) of heterogene laesies te focussen met minder naaldherpositionering en bij een lagere dosis dan conventionele CT.1-2

  2x

  Nauwkeurigere
  naaldpositionering

  vergeleken met

  conventionele CT1

  6x

  minder naald-

  herpositionering

  vergeleken met

  conventionele CT 1

  29%

  lagere huiddosis

  vergeleken met

  conventionele CT1

  Tumorbiopsie en -ablatie

  Infographic over tumorablatie
  XperGuide en CBCT

  De veelomvattende aanpak ondersteunt goede resultaten

  Percutane ablatie (radiofrequentie-, microgolf- en cryoablatie) is een veelgebruikte minimaal invasieve behandeling van nier-, lever-, long- en bottumoren. Deze behandeling is van cruciaal belang voor het definiëren van de grenzen van de tumor en voor beslissingen over een optimaal aantal naalden en het bijbehorende naaldtraject om een volledige tumorbehandeling uit te voeren en geen schade aan het omliggende weefsel te veroorzaken.

   

  Nauwkeurige navigatie naar de beoogde laesie bij een lage dosis zonder herpositionering van de naald vergroot de kans op slaging en verlaagt het risico op complicaties van uw biopsieën of ablaties. Bevestiging van het eindpunt van de ablatiebehandeling kan worden bereikt met 3D-beeldvorming terwijl de patiënt nog op de tafel ligt.

  Beeld van weke delen

  SmartCT Soft Tissue

  SmartCT Soft Tissue biedt een Cone Beam CT-acquisitietechniek (CBCT), versterkt met stapsgewijze geleiding, geavanceerde 3D-visualisatie en meethulpmiddelen. Dit alles is toegankelijk via de touchscreenmodule bij de tafel.

  Pre-procedurele beelduitlijning met CBCT

  CBCT 3D-beeld met Dual View

  Dual View maakt de overlay van een 3D-beeld voorafgaand aan de procedure (CT/MR/PET-CT) op een intraprocedurele 3D CBCT Dual mogelijk om de laesies beter te visualiseren en toegang te krijgen tot cruciale informatie voor naaldplanning.

  Live naaldtrajectgeleiding

  Live trajectgeleiding met XperGuide

  XperGuide biedt zeer nauwkeurige live beeldgeleiding van elke naald naar een doelpositie door overlay van vooraf geplande trajecten met fluoroscopische beeldvorming.3

  Laesiebeeldvorming na ablatie met CBCT

  CBCT

  Verkrijg met CBCT een CBCT-beeld na de ablatie om de mate van tumordekking aan te tonen en de voltooiing van uw behandeling te bevestigen.

  Ontdek de verschillende procedures voor beeldgeleide therapie voor interventionele oncologie

  • Tumorembolisatie

   Tumorembolisatie

   Oplossingen voor effectieve geleiding bij behandeling en besluitvorming voor tumorembolisatie, mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

   Klik hier voor meer informatie

  Referenties

   

  * XperGuide-ablatie is een optionele functie van XperGuide

   

  1. Abi-jaoudeh et al , Cone Beam vs Conventional CT Navigation for Image-Guided Biopsy, J VascIntervRadio; 2016; 27: 1342–1349.

  2. Floridi C et al, Percutaneous needle biopsy of mediastinal masses under C-arm conebeam CT guidance: diagnostic performance and safety, Medical Oncology, 2017; 34(4): 1-7

  3. Ji Yung Choo; Percutaneous transthoracic needle biopsy of small (1 cm) lung nodules under C-arm cone-beam CT virtual navigation guidance; Eur Radiol (2013) 23:712–719.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.