Tumorembolisatie

Uitgelichte producten voor deze procedure

Azurion 7 C20 met FlexArm

Azurion 7 C20 met FlexArm-systeem voor beeldgeleide therapie

Onbeperkte flexibiliteit en beeldvorming met hoge resolutie van een groot gezichtsveld met volledige projectieflexibiliteit met de 20-inch detector.

Uitstekende zichtbaarheid bij een ultralage röntgendosis met ClarityIQ.

Ultragroot scherm met FlexVision voor alle benodigde en beschikbare informatie

Met de touchscreenmodule kunt u beelden en toepassingen eenvoudig bij de tafel bedienen via een tablet.

Eenvoudige 3D-beeldacquisitie met SmartCT

Automatic Feeder Detection met EmboGuide.

Dit aan het plafond gemonteerde systeem biedt onbeperkte beeldvormingsflexibiliteit en uitzonderlijke positioneringsvrijheid. Bedien alle relevante toepassingen naadloos via één touchscreen bij de tafel, zodat u snel geïnformeerde beslissingen kunt nemen terwijl u in het steriele veld blijft. Philips Azurion met FlexArm werkt om u heen zodat u de prestaties van uw suite kunt verbeteren en superieure zorg kunt bieden.

SmartCT

Totale controle bij de tafel en acquisitiegeleiding met SmartCT

Eenvoudige bediening van geavanceerde 3D-acquisitie, visualisatie en metingen bij de tafel om de labflexibiliteit en -efficiëntie te verbeteren. Segmentatietaken zijn semigeautomatiseerd en worden op het touchscreen beschikbaar gemaakt om uw 3D-beeldanalyse te versnellen. SmartCT is ontworpen om 3D-beeldvorming toegankelijk te maken voor klinische gebruikers. SmartCT biedt stapsgewijze geleiding tijdens de gehele 3D-beeldacquisitie, zodat u nooit hoeft te gissen en superieure zorg kunt bieden aan uw patiënten.

Automatic Feeder Detection met EmboGuide

Automatic Feeder Detection met EmboGuide

Automatic Feeder Detection kan de detectie van aanvoerende slagaders aanzienlijk verbeteren. EmboGuide ondersteunt u bij het maximaliseren van de effectiviteit van uw TACE-procedures, omdat het mogelijk uw gevoeligheid kan vergroten, het aantal fout-positieve resultaten kan verminderen en de overeenkomst tussen lezers kan maximaliseren1. EmboGuide biedt ook efficiënte, workflowgebaseerde live 3D-geleiding met automatische detectie van aanvoerende slagaders1.

  Automatic Feeder Detection met EmboGuide

  EmboGuide

  Door het gebruik van chemo-/radioembolisatietechnieken zoals TACE en SIRT neemt de behoefte aan standaardisatie en efficiëntie toe. U moet de tumor(en) steeds opnieuw betrouwbaar en consistent lokaliseren, alle aanvoerende bloedvaten identificeren en de juiste interventionele aanpak plannen/uitvoeren.

   

  Onze Automatic Feeder Detection-oplossing kan de detectie van aanvoerende slagaders aanzienlijk verbeteren in vergelijking met het gebruik van alleen Cone Beam CT. EmboGuide ondersteunt u bij het maximaliseren van de effectiviteit van uw TACE-procedures, omdat het mogelijk uw gevoeligheid kan vergroten, het aantal fout-positieve resultaten kan verminderen en de overeenstemming tussen lezers kan maximaliseren.1

  86%

  Gevoeligheid2

  57%

  Minder fout-

  positieve resultaten2

  99,7%

  Lezer-

  overeenkomst2

  Tumorembolisatie

  Infographic-afbeelding
  EmboGuide

  Effectieve geleiding bij behandeling en besluitvorming

  Het vermogen om levernodules te detecteren en te differentiëren en kleine aanvoerende vaten te identificeren is cruciaal voor het kiezen van de juiste therapie. Navigeren naar het interessegebied door alle aanvoerende vaten te bereiken, met behoud van selectiviteit voor de laesie, vergroot de kans op slaging. Bevestiging van het eindpunt van de behandeling en slaging van de behandeling terwijl de patiënt nog op tafel ligt, verhoogt het vertrouwen in de klinische resultaten.

  SmartCT Soft Tissue

  SmartCT Soft Tissue

  SmartCT Soft Tissue biedt een Cone Beam CT-acquisitietechniek (CBCT), versterkt met stapsgewijze geleiding, geavanceerde 3D-visualisatie en meethulpmiddelen. Dit alles is toegankelijk via de touchscreenmodule bij de tafel.

  Volledige leverdekking met CBCT Open

  Volledige leverdekking met CBCT Open

  Door de boog aan de linkerkant van de patiënt te openen, maakt CBCT Open het mogelijk de patiënttafel buiten het midden te positioneren en daardoor het gezichtsveld (FOV)3-4 beter te centreren. Hierdoor wordt de beelddekking aanzienlijk vergroot, zodat tumoren in de periferie van de lever beter kunnen worden gevisualiseerd.4

  Optimalisatie van slagader- en tumorvisualisatie met CBCT Dual

  Optimale slagader- en tumorvisualisatie met CBCT Dual

  CBCT Dual maakt 3D-acquisitie van een arteriële fase voor het visualiseren van vasculaire structuren en van een post-arteriële fase (vertraagde fase) voor het visualiseren van de ophoping van contrastmiddel in één automatische stap mogelijk.5

  Beeldfusie met Dual View

  Beeldfusie met Dual View

  Dual View maakt gelijktijdige visualisatie van twee CBCT-gegevenssets mogelijk. De arteriële en de vertraagde fase kunnen naast elkaar of in één samengevoegde overlayweergave worden weergegeven.

  3D-beeldvorming na embolisatie met CBCT

  3D-beeldvorming na embolisatie met CBCT

  Met een 3D-acquisitie na embolisatie kunt u de beoogde afzetting van embolisch materiaal, zoals liopidol of radiopake parels, in de tumor visualiseren.5

  3D-beeldfusie voor en na embolisatie met Dual View

  3D-beeldfusie voor en na embolisatie met Dual View

  Dual View maakt gelijktijdige visualisatie van het 3D-beeld van de arteriële fase vóór embolisatie en het beeld na embolisatie mogelijk voor beoordeling van het eindpunt van de behandeling.

  Ontdek de verschillende procedures voor beeldgeleide therapie voor interventionele oncologie

  Referenties

   

  1. Miyayama S, et al. Identification of small hepatocellular carcinoma and tumor-feeding branches with cone-beam CT guidance technology during transcatheter arterial chemoembolization. J Vasc Interv Radiol. 2013; 24(4):501-8.

  2. Chiaradia et al, J J,Sensitivity and Reproducibility of AFD Software for HCC, Vasc Interv Radiol 2018;29:425-431.

  3. Schernthaner RE et al, Feasibility of a Modified Cone-Beam CT Rotation Trajectory to Improve Liver Periphery Visualization during Transarterial Chemoembolization, Radiology. 2015; 277(3):833–4.

  4. Loffroy R, et al. Comparing the detectability of hepatocellular carcinoma by C-arm dual-phase cone-beam computed tomography during hepatic arteriography with conventional contrast-enhanced magnetic resonance imaging. Cardiovasc Intervent Radiol. 2012;35(1):97-104.

  5. Levi E.B. et al, First Human Experience with Directly Image-able Iodinated Embolization Microbeads, Cardiovascular and interventional radiology, volume 39, uitgave 8, 1177-1186, 2016

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.