Nationale uitwisseling van patiëntgegevens helpt zorgaanbieders beter voor hun patiënten te zorgen

De visie van Philips voor interoperabiliteit in Nederland

We willen u graag informeren en inspireren, dus meld u aan wij houden u op de hoogte van de laatste Medisch Perspectief artikelen.

Deze ongekende tijden hebben veel van onze aannames over wat er kan en moet worden gedaan om de zorg voor patiënten te verbeteren, ingrijpend veranderd. Bij Philips hebben we een enorme versnelling geconstateerd in de innovatie en toepassing van digitale gezondheidszorg in Nederland. Daarbij zien we tevens een groter gevoel van urgentie vanuit ziekenhuizen, overheidsinstanties en andere zorginstellingen om in actie te komen en het landelijke netwerk voor de digitale uitwisseling van patiëntgegevens tussen zorgverleners nu daadwerkelijk te gaan versnellen.

Gemiddelde leestijd: 
1-3 minuten

Op dit moment speelt Philips een belangrijke rol bij het realiseren van deze ambitie met onze huidige interoperabiliteitsplatformen die reeds breed over het Nederlands zorgstelsel zijn geïmplementeerd. We zien op dit moment een unieke kans om deze verschillende platformen binnen een kort tijdsbestek aan elkaar te koppelen en daarmee versneld toe te werken naar een nationale infrastructuur. 

We zien op dit moment een unieke kans om deze verschillende platformen binnen een kort tijdsbestek aan elkaar te koppelen en daarmee versneld toe te werken naar een nationale infrastructuur.

Deze whitepaper is een toelichting op onze visie om patiëntgegevens landelijk op korte termijn beschikbaar te maken. Het biedt basiskennis van interoperabiliteit in de Nederlandse gezondheidssector. Dat maakt het interessant om te lezen voor iedereen die in zijn of haar beroep met zorg en ICT te maken heeft.

 

Vul het formulier in dat verschijnt na het klikken op de knop ‘Download’.  Na verzending verschijnen de instructies om deze whitepaper te downloaden.

Download onze whitepaper over interoperabiliteit

Meer lezen over de verwezenlijking van een landelijke netwerk voor de digitale uitwisseling van patiëntgegevens tussen zorgverleners in Nederland? Laat uw gegevens achter in het formulier om de whitepaper van Philips Interoperability Solutions te downloaden.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van gezondheidszorg? Meld u gratis aan voor de Medisch Perspectief nieuwsbrief.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.