Nieuwscentrum

13 april 2017

Philips is de aantrekkelijkste werkgever Profit Sector 2017

Op donderdag 13 april ontving Philips de Randstad Award voor meest aantrekkelijke werkgever 2017 in de Profit Sector. Dat was het resultaat van het jaarlijkse Randstad Employer Brand Research onder 13.080 Nederlanders tussen de 18 en 65 jaar. Philips scoort goed op de inzet van nieuwste technologieën, carrièremogelijkheden, en een goede balans tussen werk en privé.


Winnaar in de Non-Profit Sector was Máxima Medisch Centrum, evenals Philips uit Eindhoven afkomstig. 

 

De trotse winnaars Philips en Máxima Medisch Centrum tonen hun Randstad Award 2017. Meer informatie vindt u in het persbericht.

Lees hier meer over de onderzoeksresultaten. 

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 71.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2016 een omzet van 17,4 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum.  

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Over de Randstad Award

De Randstad Award is de jaarlijkse prijs voor de aantrekkelijkste werkgevers van Nederland; gekozen door het Nederlands publiek. Dit onderzoek voert Randstad al 17 jaar uit. De respondenten (mannen en vrouwen, werkend en niet-werkend in de leeftijd van 18 tot 65 jaar) kiezen uit de 453 grootste Nederlandse organisaties de aantrekkelijkste werkgevers. Onderzoeksbureau Kantar TNS heeft in november en december 2016 een representatief online panel van meer dan 13.080 respondenten een vragenlijst laten invullen. Het onderzoek geeft ook antwoord op de vraag welke aspecten van belang zijn om als werkgever aantrekkelijk gevonden te worden. Wereldwijd is het Randstad Employer Branding onderzoek gehouden onder 160.000 respondenten in 26 landen. 

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Media assets

Philips en Máxima Medisch Centrum trotse winnaars Randstad Award 2017

Philips en Máxima Medisch Centrum trotse winnaars Randstad Award 2017

Deel op social media

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.