Nieuwscentrum
Philips PSV gala

sep 12, 2023

Een onvergetelijke verrassing voor de grootste PSV-fan binnen Philips

Gemiddelde leestijd: 2-4 minuten

Het zou een gesigneerd shirt zijn, maar uiteindelijk werd het een volledig verzorgd gala. De winactie voor de grootste PSV-fan binnen Philips kreeg een onverwachte en bijzondere wending. Philips-collega Rogier Veugen uit Eindhoven kreeg de verrassing van zijn leven en beleefde een onvergetelijke dag als superfan binnen Philips.

Het veroveren van een officieel wereldrecord is natuurlijk prachtig, maar het gaat pas echt leven als je het ook met collega’s kunt vieren. Dit was de reden dat Philips-collega’s in Nederland werden uitgenodigd om deel te nemen aan een unieke winactie. De opdracht was relatief simpel: laat zien waarom jij de grootste PSV-fan bent. De prijs zou een gesigneerd shirt zijn. En uit de vele leuke reacties bleek dat er veel collega’s zijn die de lokale voetbalclub een warmt hart toedragen.

Gek van PSV

Rogier Veugen werd uiteindelijk gekozen als winnaar. Hij stuurde een foto in van zijn werkkamer met veel PSV-merchandise en had daar een mooi verhaal bij, waarin hij PSV en Philips met elkaar verbond. “Ik doe graag mee aan wedstrijden en met deze moest ik wel meedoen. Getriggerd door mijn jongste zoon en door het feit dat ons gezin gek is van PSV, besloot ik mee te doen”, zei hij over zijn deelname. “We kijken alle wedstrijden, indien mogelijk in het stadion, ons huis is als een PSV-fanwinkel en mijn jongste zoon voetbalt nu voor PSV. We zijn dus heel blij dat we gewonnen hebben en dat we binnenkort het PSV-shirt aan onze collectie kunnen toevoegen.”

Philips PSV gala

Als verrassing naar het gala

Wat Rogier niet wist, is dat zijn prijs veel groter dan dat zou zijn. Hij werd opgehaald door de bestickerde PSV-auto en liet vol trots zijn woning vol PSV-merchandise zien. Rogier verwachte het shirt, maar kreeg een officiële uitnodiging voor het gala van PSV nog diezelfde avond op landgoed De Wielewaal in Eindhoven. De auto nam hem en zijn zoontje eerst mee naar een kledingverhuurwinkel voor een heuse smoking. “Ik had je liever in een PSV-shirt gezien, maar zo zie je er ook goed uit”, zei zijn zoontje over het gekozen pak.

Philips PSV gala

Allereerste exemplaar

Rogier beleefde een mooie avond als gast op het gala en kreeg uiteindelijk toch nog zijn shirt. En dat was niet zomaar een shirt. Uit handen van zijn CEO Roy Jakobs kreeg hij het eerste exemplaar van de celebration kit met Philips op de borst. “Dit shirt is natuurlijk uniek; de combinatie van 110 jaar Philips en PSV. Als je dan kijkt naar wie daar binnen Philips het meeste recht op heeft, moet dat natuurlijk naar de grootste PSV-fan. En Rogier is de duidelijke winnaar. Dus ik ben blij dat hij dit shirt naar huis mag meenemen.”

Philips PSV gala

Nooit meer vergeten

Dit shirt werd die avond gepresenteerd en PSV speelt eenmalig in dit celebration shirt om het wereldrecord te vieren. Een prachtig cadeau voor een verbouwereerde Rogier. “Ik ben eigenlijk meer een rood-wit man”, zei hij gekscherend. “Maar als ik dit shirt zo zie, vind ik het echt heel mooi gemaakt. Om het 110-jarig bestaan van PSV mee te mogen vieren is gewoon geweldig. Dit zal ik nooit vergeten.”

Bekijk de video hier:

ECR event video

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/articles/2023/20230912-een-onvergetelijke-verrassing-voor-de-grootste-psv-fan-binnen-philips.html Link gekopieerd

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.