PSV and Philips 110 years

sep 01, 2023

Philips en PSV vieren wereldrecord met PHILIPS op de borst

Gemiddelde leestijd: 1-2 minuten

Een bijzonder tenue om een bijzonder wereldrecord te vieren. Het nieuwe shirt werd gepresenteerd tijdens het gala ter ere van het 110-jarig bestaan van PSV. Op 16 september, als NEC de tegenstander is in het Philips Stadion, treedt PSV nog één keer aan met de iconische Philips-letters op de borst. Met dit tenue wordt stilgestaan bij het wereldrecord dat het gezondheidstechnologiebedrijf en de club recent veroverden.

Celebration kit

Het tenue heet de PSV x Philips Celebration Kit en is in samenwerking met PSV ontwikkeld. Het voetbalshirt ter ere van het wereldrecord vertelt door herkenbare patronen het verhaal van 110 succesvolle jaren. Het design is namelijk gebaseerd op patronen van iconische PSV-shirts uit de geschiedenis van de voetbalclub. Voor veel supporters is het daarom een tastbare herinnering aan de geschiedenis én de onuitwisbare band tussen het bedrijf, de club en haar supporters, die al generaties lang samenkomen als één hechte familie.

Luuk de Jong

Innovatie, relatie en impact

“Als supporter van PSV gaat mijn hart hier sneller van kloppen. Ik heb in mijn jeugd zelf veel geweldige spelers zien spelen, in het Philips Stadion met Philips op de borst. Dit shirt haalt die mooie herinneringen weer naar boven. Bij Philips staan we voor langetermijnsamenwerking gebaseerd op innovatie, relatie en impact. Dat doen we tegenwoordig in de zorg, maar ook al meer dan een eeuw met PSV. Dit shirt is daar in mijn ogen een bijzondere ode aan. Dus je kunt wel zeggen dat ik trots ben als fan én Philips-man.”


Dat PSV en Philips dit shirt kunnen ontwikkelen en er in kunnen spelen, is mede dankzij de partners van het PSV Brainport partnership. Zij omarmen deze speciale gelegenheid, waardoor het reguliere shirt met ‘Metropoolregio Brainport Eindhoven’ eenmalig wordt vervangen door het celebration shirt met PHILIPS erop. 


De PSV x Philips Celebration Kit is verkrijgbaar in beperkte oplage via de PSV Fanstore

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/articles/2023/20230901-philips-en-psv-vieren-wereldrecord-met-philips-op-de-borst.html Link gekopieerd

Topics

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.