Nieuwscentrum
masthead suzanne verzijden l

okt 29, 2020

Head of HR Philips Benelux uitgeroepen tot een van grootste managementtalenten van Nederland

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

“Haar mentaliteit om continu te willen verbeteren heeft haar gebracht waar ze nu is”, aldus het juryrapport van Management Team in de ‘MT Next Leadership 50’ over Suzanne Verzijden, Head of HR Benelux bij Philips. 

 

Sinds 2006 publiceert het vakblad elk jaar de MT Next Leadership 50, een overzicht met 'hét leiderschapstalent van Nederland tot en met 45 jaar'. In 2018 haalde Jan Franssen, CFO van Philips Benelux ook al de lijst, in 2019 viel die eer te beurt aan Wouter van Doorn, Head of HR International Markets bij Philips.

 

Na haar studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam startte Suzanne in 2006 haar carrière bij Philips als HR Manager in Amsterdam. Namens het onderdeel Oral Healthcare zat ze onder andere een tijdje in de Verenigde Staten. In haar huidige dubbelrol als Head of HR is ze verantwoordelijk voor Philips Benelux én voor Personal Health wereldwijd - in totaal zo’n 15.000 medewerkers.

Suzanne Verzijden

Ze ziet het als haar missie om het bedrijf continu te helpen te ontwikkelen, waarbij de medewerker in die ontwikkeling centraal staat. "Of het nu gaat om het aantrekken van het juiste talent, of continu ontwikkelen; we willen dat mensen zich goed voelen bij Philips. Dat betekent dat we een inclusieve cultuur creëren waarin we mensen aanmoedigen om zichzelf te zijn en zich uit te spreken." 

 

Het ideale bedrijf maakt volgens Suzanne de wereld beter dan die op dit moment is: "Een duidelijke purpose is een belangrijke motivator voor de huidige en toekomstige generaties – zeker gegeven uitdagingen in de wereld als klimaat en sociale vernieuwing."

Een duidelijke purpose is een belangrijke motivator voor de huidige en toekomstige generaties – zeker gegeven uitdagingen in de wereld als klimaat en sociale vernieuwing.

Suzanne Verzijden

Head of HR

Naast veranderingsgezindheid ziet Suzanne verbindingskracht als een belangrijke eigenschap van de volgende generatie managers: "Het positief kunnen verbinden van perspectieven en mensen uit alle windstreken van de wereld en maatschappij is cruciaal voor succes."

knipsel MT next generation leadership

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/articles/2020/20201029-head-of-hr-philips-benelux-uitgeroepen-tot-een-van-grootste-managementtalenten-van-nederland.html Link gekopieerd

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.