Nieuwscentrum
masthead IGT 2010 1861 Azurion TAVI l

okt 24, 2018

Philips HealthWorks: startup-programma gericht op kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg (Innovation Origins)

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

      

Philips HealthWorks is een uniek en intensief 90 dagen durend programma gericht op samenwerking met startups. Het gezondheidstechnologiebedrijf richt zich hiermee op de verdere ontwikkeling van kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg. 

 

“Philips HealthWorks biedt wereldwijd programma’s aan die de samenwerking met startups heel concreet invulling geeft. Het doel is om een gedetailleerde samenwerking uit te werken. Dat is uniek”, zegt Benno Tieke, Head of Portfolio Management bij Philips HealthWorks. “Het programma wordt gedaan in de geest van open innovatie. We helpen de startups met expertise, coaching en geven ze toegang tot ons healthcare ecosysteem; er zijn geen andere Healthcare Corporates die dit zo doen.”

In de geest van open innovatie helpen we startups met expertise, coaching en geven ze toegang tot ons healthcare ecosysteem; er zijn geen andere Healthcare Corporates die dit zo doen.

Benno Tieke

Head of Portfolio Management bij Philips HealthWorks

Breakthrough Day

Met 19 startups, uit 14 verschillende landen, gaan de experts van Philips aan de slag om hun ideeën te valideren, te helpen opbouwen, te testen, waar mogelijk op te schalen en uiteindelijk mogelijke samenwerkingsverbanden te onderzoeken. 

 

“Eind september zijn we gestart met de ‘Immersion Weeks’, hier op de High Tech Campus in Eindhoven. We ronden het programma af op woensdag 12 december. Dat doen we met een groot event in het Evoluon, de ‘Breakthrough Day”, Aldus Benno. 

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/articles/2018/20181024-philips-healthworks-startup-programma-ai-in-gezondheidszorg.html Link gekopieerd

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.