Our Green Products

We maken het eenvoudig om energie te besparen en de effecten van klimaatverandering te beperken. We stellen consumenten in staat een eenvoudige en verantwoorde keuze te maken bij de aanschaf van producten en rekening te houden met het effect dat deze producten vóór, tijdens en aan het eind van de levenscyclus op de omgeving kunnen hebben.

Met groene producten van Philips kunnen kosten, energieverbruik en CO2 uitstoot verminderd worden.
Hoe? Deze producten bieden klanten, gebruikers en de samenleving aanzienlijk betere milieuprestaties op een of meer van de Green Focal Areas van Philips:

image

De duurzaamheid van al onze producten stimuleren
We bieden groene oplossingen voor het hele huis, van energiezuinige verlichting tot televisies, home theaters, waterkokers en nog veel meer. (Meer informatie over een aantal van onze groene producten vindt u door in het rechtervak op de koppeling te klikken.)


Met onze spaarlampen helpen kantoren, winkels, industrieën en consumenten de wereld positief te veranderen. Onze spaarlampen zijn tot 80% zuiniger en gaan tot acht keer langer mee. We bieden duurzame verlichtingsoplossingen waarmee u de sfeer, het uiterlijk en de functionaliteit van elke ruimte ingrijpend kunt wijzigen.


We zijn erin geslaagd het stroomverbruik op diverse manieren te verlagen, bijvoorbeeld door in onze Flat TV's bepaalde innovaties op bredere schaal toe te passen. U kunt hierbij denken aan dimmende achtergrondverlichting, omgevingslichtsensors en intelligente technologie voor beeldbewerking waarmee voor elk weergegeven beeld wordt berekend waar het energieverbruik eventueel kan worden verlaagd.


Of het nu gaat om eenvoudige innovaties voor verpakkingen en een vereenvoudigde demontage ten behoeve van recycling of oplaadbare batterijen die zonder opladen 20% langer meegaan, wij bieden duurzaamheid.


logo

Het Philips Green-logo
Bovendien vereenvoudigen we met het Philips Green-logo de keuzemogelijkheid in de winkel. Dit logo geeft namelijk duidelijk aan welke producten beduidend beter zijn voor het milieu in vergelijking met verouderde producten of producten van concurrenten.


EcoDesign
Kort gezegd houdt dit in dat tijdens het productieproces rekening wordt gehouden met de duurzaamheid. Onze EcoDesign-procedures werden in 1994 geïntroduceerd en hebben betrekking op alle fases van de productontwikkeling.


 
Groene producten

Hier volgt een selectie van onze groene producten, samen met details over de voordelen die zij bieden op het gebied van het milieu.

+ Afbeeldingen van groene producten en achtergrondinformatie
+ Energiezuinige televisies
+ Energiezuinige batterijopladers

 
 

Bereken je eigen energielabel, ben je een groene A of een rode G, en zie wat je eenvoudig kan veranderen.
+ Doe nu de test op A Simple Switch

 
 
Philips Green logo

+ Find out more about our Green Logo

 
 
EcoVision5

Philips legt met EcoVision 5 bij alle bedrijfsonderdelen de lat hoger ten aanzien van de benadering van duurzaamheid en de bijbehorende ambities.
+ Meer