Bezoekersinfo

Tickets

 

Bestel nu

Bezoekersinfo

Activiteiten

 

Lees meer

Agenda Philips Museum

Agenda

 

Lees meer

Bezoekersinfo

Bezoek

 

Lees meer

Bezoekersinfo

Groepen

 

Lees meer

Zakelijk

Zakelijk

 

Lees meer

Nieuws

Openingstijden in de Kerstvakantie
Eindhoven, 8 november 2016 -  Tijdens de feestdagen gelden afwijkende openingstijden.

Lees meer

Nieuwe expositie Space Age Design in Philips Museum
Eindhoven, 5 oktober 2016 -  Het Philips Museum gaat terug naar de sixties en seventies met een tijdelijke expositie over design tijdens de hoogtijdagen van het ruimtetijdperk.

Lees meer

Philips opent ‘Innovation and you’ Experience
Eindhoven, 9 mei 2016 - Philips opent ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan een nieuw onderdeel in de tentoonstelling van het Philips Museum, de ‘Innovation and you’ Experience. De nieuwe experience geeft op begrijpelijke wijze bezoekers, jong en oud, een spectaculaire blik in de toekomst en de rol die moderne technologie daarin speelt. De interactieve expositie is vanaf zaterdag 14 mei in het Philips Museum te zien.
Lees meer

Agenda

Uitzending RTL4 Het Land Van
Onlangs filmde RTL in het Philips Museum. Bekijk hieronder het item.
Bezoek Philips Museum

Mad Science Days

26 en 27 november - De professoren, uitvinders en ontdekkers van Mad Science nemen een weekend lang het Philips Museum over. Het belooft een razend interessant event te worden met spectaculaire proeven, gruwelijk spannende demonstraties en verrassende activiteiten.
Lees meer

Toneelvoorstelling De Lamp

27 t/m 31 december - In de intieme korte voorstelling ‘De Lamp’ met het sfeervolle Oude Fabriekje van het Philips museum als decor vertellen het lampenmaakstertje, Gerard en Anton Philips hoe het was eind negentiende eeuw bij Philips & Co te werken.

Lees meer

Museum Kids Factory

2 t/m 8 januari - Kinderen vanaf 8 jaar kunnen in de herfstvakantie knutselen en spelenderwijs kennismaken met techniek in het Philips Museum. Er is van alles te doen: solderen, tekenen met 3D pennen ...

Lees meer

Videos

Youtube video thumb

Mission Eureka, het interactieve Philips Research avontuur voor kinderen en volwassenen in het Philips museum.