Bezoekersinfo

Tickets

 

Bestel nu

Bezoekersinfo

Activiteiten

 

Lees meer

Agenda Philips Museum

Agenda

 

Lees meer

Bezoekersinfo

Bezoek

 

Lees meer

Bezoekersinfo

Groepen

 

Lees meer

Zakelijk

Zakelijk

 

Lees meer

Nieuws

Openingstijden Krokusvakantie
Vanwege Carnaval is het museum op zaterdag 25 februari gesloten. Op maandag 27 februari is het museum extra geopend vanwege de krokusvakantie.

Philips Museum tweede bij het "Leukste uitje van Noord-Brabant 2017"
Eindhoven, 11 januari 2017 -  Het Philips Museum kijkt terug op een zeer succesvol jaar. Tijdens het jubileumjaar waarin het honderdvijfentwintig jarig bestaan van Philips gevierd werd, heeft het Philips Museum ruim 52.000 bezoekers op de Emmasingel mogen ontvangen. 

Lees meer

Jubileumjaar 125 jaar Philips zeer succesvol
Eindhoven, 28 december 2016 -  Het Philips Museum kijkt terug op een zeer succesvol jaar. Tijdens het jubileumjaar waarin het honderdvijfentwintig jarig bestaan van Philips gevierd werd, heeft het Philips Museum ruim 52.000 bezoekers op de Emmasingel mogen ontvangen. 

Lees meer

Nieuwe expositie Space Age Design in Philips Museum
Eindhoven, 5 oktober 2016 -  Het Philips Museum gaat terug naar de sixties en seventies met een tijdelijke expositie over design tijdens de hoogtijdagen van het ruimtetijdperk.

Lees meer

Agenda

Toneelvoorstelling De Lamp

18 t/m 24 februari - In de intieme korte voorstelling ‘De Lamp’ met het sfeervolle Oude Fabriekje van het Philips museum als decor vertellen het lampenmaakstertje, Gerard en Anton Philips hoe het was eind negentiende eeuw bij Philips & Co te werken.

Lees meer

Museum Kids Factory

26 februari t/m 5 maart- Kinderen vanaf 8 jaar kunnen in de vakantie knutselen en spelenderwijs kennismaken met techniek in het Philips Museum. Er is van alles te doen: solderen, tekenen met 3D pennen ...

Lees meer

Uitzending RTL4 Het Land Van
Onlangs filmde RTL in het Philips Museum. Bekijk hieronder het item.
Bezoek Philips Museum

Videos

Youtube video thumb

Mission Eureka, het interactieve Philips Research avontuur voor kinderen en volwassenen in het Philips museum.

Facebook  

Twitter