Op dit moment is er het meest behoefte aan onze monitoren voor vitale functies en aan draagbare ventilatoren, en ook aan medische verbruiksartikelen voor niet-invasieve en invasieve beademing voor de behandeling van een breed scala aan luchtwegaandoeningen.

 

De producten en oplossingen van Philips voor de behandeling van COVID-19 omvatten onder meer:

  • Point-of-care-oplossingen voor kritieke zorg ter behandeling van luchtwegaandoeningen. Dit zijn onder meer oplossingen voor bewaking van de vitale waarden van een patiënt en het detecteren van subtiele veranderingen, en ventilatoren en medische verbruiksartikelen voor invasieve, niet-invasieve en gecombineerde beademing voor de behandeling van een breed scala aan luchtwegaandoeningen.
  • Diagnostische beeldvormingssystemen en -diensten, waaronder CT, mobiele diagnostische röntgenologie en echografie om luchtwegaandoeningen te helpen diagnosticeren.
  • Telezorg-oplossingen voor ziekenhuizen voor het centraal bewaken en behandelen van patiënten op de intensive care (Philips eICU-programma) en telezorg-oplossingen voor het verbinden van zorgverleners en patiënten thuis.

 

Meer informatie over onze oplossingen voor de behandeling van COVID-19 vindt u hier.