Interventionele radiologie- en cardiologie-oplossingen

  Samen maken we het verschil op het gebied van minimaal invasieve behandeling. Zo verbeteren we de resultaten voor de patient en redden we levens. Met Live Image Guidance willen we de weg vrijmaken voor veiligere, effectievere en beter reproduceerbare behandelingen. Daarom leveren we relevante klinische waarde wanneer dat het meest nodig is: tijdens de behandeling van de patiënt. Samen openen we deuren naar nieuwe procedures en technieken die écht het verschil maken in de levens van mensen, en die bovendien tot meer groei en lagere zorgkosten leiden.

  Interventionele cardiologie

   

  De effectiviteit van procedures neemt sterk toe wanneer we intuïtieve, procedure specifieke tools en integratie van live röntgenbeelden, beeldvorming van verschillende modaliteiten , FFR en patiëntgegevens samenbrengen in een interventioneel of chirurgisch pakket. Dankzij snelle en eenvoudige toegang tot verbeterde visualisatie en realtime navigatie door zachte weefsels, kunnen artsen met meer zekerheid en efficiëntie bepalen wat de beste behandeling is.

  Interventionele radiologie

   

  Of u nu een kritieke ischemie van de ledematen behandelt, een embolisatie van uterusmyomen uitvoert, of een EVAR, TACE of percutane ablatie verricht, de procedure moet nauwkeurig en trefzeker worden gepland en uitgevoerd. Met behulp van Live Image Guidance en 3D-gegevens kunt u snel de aard en locatie van de aandoening bepalen en verborgen complexiteiten aan het licht brengen. Al tijdens de operatie ontvangt u informatie over hoe de patiënt op de behandeling reageert. Dankzij geavanceerde, realtime visuele oriëntatie kunt u doelgericht navigeren.

  Eén operatiekamer

   

  Het is tijd om uw horizon te verbreden. De chirurgische wereld is volop in beweging en onze chirurgische oplossingen helpen u de ontwikkelingen bij te blijven. Onze mobiele röntgensystemen bieden uitzonderlijke beeldkwaliteit, gemak en controle tijdens uw procedures. Of u nu een volledige operatieafdeling inricht of een hybride OK voor meerdere doeleinden ontwerpt, wij hebben de juiste beeldvormingsoplossing voor uw klinische behoeften, zodat u optimale klinische resultaten kunt bewerkstelligen.

  Verwante artikelen

  Altijd de juiste ondersteuning

  Philips Education

  Education solutions

  Customer services

  Klantenservice

  Philips Dosewise

  DoseWise oplossingen

  Refurbished systems

  Refurbished systems

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.