Challenge

Welkom bij de Philips Sonicare Challenge

Een goede mondverzorging is de basis van een stralende glimlach, als Philips willen we alle inwoners van Nederland helpen met het verbeteren van de mondgezondheid. En dat doen we graag samen met u.


De inschrijving is gesloten

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
2
Contactgegevens

Philips gelooft in teamwork

 

Om te kunnen helpen wilt u natuurlijk eerst kennismaken met Philips Sonicare. Door deel te nemen aan de Philips Sonicare Challenge krijgt u van ons een Philips Sonicare EasyClean tandenborstel om zelf te testen. Wij houden u als team member via e-mail op de hoogte van interessante ontwikkelingen. Uiteraard gaan we zeer zorgvuldig om met uw gegevens en kunt u zich op elk moment uitschrijven.

Philips werkt al 25 jaar samen met tandheelkundig professionals


De oprichting van Philips Sonicare is gebeurd samen met tandheelkundige professionals. En nog steeds speelt de mening en ervaring van tandheelkundige professionals een belangrijke rol bij de verdere ontwikkeling en innovatie van de producten. 

Uw mening helpt ons verder

 

Alle ervaring en kennis over mondhygiëne wordt samengebracht en toegepast in steeds weer nieuwe verbeteringen. U als tandheelkundig professional en wij als innovatiespecialisten vullen elkaar daarin perfect aan. Wij zijn dan ook benieuwd naar uw persoonlijke ervaringen met de Philips Sonicare. Met echt teamwork komen we tot de beste resultaten voor uw patiënten.

Producten die een gezonde mond ondersteunen

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.