Dokter die de gegevens controleert

Atrium flutter
procedures

Pictogram elektrofysiologie

  Uitgelichte producten voor deze procedure

  Kodex-EPD

  KODEX-EPD-systeem voor cardiale beeldvorming en mapping

  Zie de werkelijke anatomie zonder straling.

  Personaliseer de therapie op basis van intraprocedurele inzichten

  Vereenvoudig uw workflow voor efficiëntere procedures

  Optimaliseer uw zorgkwaliteit

  Ondanks de vooruitgang op het gebied van beeldvormings- en mappingtechnologieën voor elektrofysiologie (EP) ondervinden artsen nog altijd moeilijkheden bij het uitvoeren van interventies zoals cryotherapie en RF-ablaties. Het nieuwe KODEX-EPD-systeem is een open platform dat met elke gekwalificeerde EP-katheter werkt en diëlektrische beeldvorming gebruikt om artsen nieuwe inzichten te geven voor het geleiden van hun interventies. Het systeem is ontwikkeld om te voldoen aan de belangrijkste onvervulde behoeften van EP-procedures. Dit is een volledig nieuwe benadering van cardiale beeldvorming, die realtime-HD-beeldvorming biedt waarbij de werkelijke anatomie wordt gevisualiseerd en spannings- en activeringsmaps worden gecreëerd.

  Azurion met ClarityIQ

  Azurion met ClarityIQ

  Overzichtelijke en comfortabele labomgeving

  Gestroomlijnde workflow door labintegratie

  Toonaangevende beeldkwaliteit met een fractie van de dosis

  Dankzij onze Azurion met ClarityIQ-technologie kunnen artsen snelle, effectieve en vereenvoudigde elektrofysiologieprocedures uitvoeren met een efficiënte klinische workflow. En dat kan allemaal met een 43% lagere stralingsdosis in vergelijking met een systeem zonder ClarityIQ.1,2

  FlexVision Pro

  FlexVision Pro

  Beheer alle taken bij de tafel

  Bespaar tijd door flexibel werken

  Breng beelden dichterbij

  Bij atriumflutter worden veel verschillende modaliteiten gebruikt tijdens de procedure. Met FlexVision Pro kunt u nu alle compatibele toepassingen in het interventionele lab bedienen via de centrale touchscreenmodule en FlexVision Pro. Hierdoor wordt niet alleen de workflow binnen de onderzoeksruimte verbeterd, maar wordt ook de noodzaak voor teamleden om tijdens procedures het steriele gebied te verlaten en naar de bedieningsruimte te lopen verminderd. Dit kan tijd besparen en vertragingen helpen voorkomen.

  Betere beeldvorming bij elektrofysiologie

  Een complete beeldvormingsoplossing

  Diëlektrische beeldvorming

  Diëlektrische beeldvorming

   

  Met diëlektrische beeldvorming worden in real time high-definition 3D-beelden van de hartstructuren van een patiënt gecreëerd zonder ioniserende straling te gebruiken. Deze technologie overstijgt de beperkingen van de huidige technologieën en biedt voordelen voor zowel cryo- als RF-ablatieprocedures. De technologie kan mogelijk nieuwe inzichten in complexe cardiale structuren opleveren om de navigatie en de toediening van therapie aanzienlijk te vereenvoudigen.

  ClarityIQ

  ClarityIQ

  ClarityIQ-technologie biedt hoogwaardige beeldvorming voor een verscheidenheid aan klinische procedures. Deze biedt een uitstekende zichtbaarheid bij lage röntgendoses voor patiënten van elke grootte. Er zijn tot nu toe klinische onderzoeken met meer dan 15.000 patiënten gepubliceerd over de ClarityIQ-technologie, waaruit is gebleken dat er een aanzienlijk lagere dosis wordt gebruikt voor alle klinische gebieden, patiënten en gebruikers.7-9

  KODEX-EPD RF-ablatiesysteem

  Kodex-EPD

  Het KODEX-EPD RF-ablatiesysteem5 is een open-platformsysteem waarmee artsen kunnen kiezen uit een breed scala aan therapeutische katheters6. Het KODEX-EPD RF-ablatiesysteem is gebaseerd op het toonaangevende platform van Stockert en ontworpen voor een gestroomlijnde werking.

  FlexSpot

  FlexSpot

  Naarmate er in uw laboratorium meer toepassingen beschikbaar worden, wordt het steeds belangrijker om zo efficiënt mogelijk te werken. FlexSpot biedt u naadloze toegang tot alle toepassingen op één compacte, aanpasbare werkplek voor aanzienlijk meer overzichtelijkheid en een eenvoudigere workflow. Teamleden kunnen verschillende taken afzonderlijk uitvoeren zonder elkaar te onderbreken, zodat er zo weinig mogelijk tijd verloren gaat tussen patiënten.

  Twitter-afbeelding

  Praat met ons
  #futureofIGT

  Hoe zou u EP-procedures verbeteren?

   

  Wat vindt u van de oplossingen voor beeldgeleide therapie (IGT-oplossingen)? Zijn we op de goede weg? Laat het ons weten via #futureofIGT

  Ontdek wat @PhilipsHealth deelt

  Ga naar Twitter en neem deel aan het gesprek

  Nieuws en blogs over beeldgeleide therapie

  Ontdek andere EP-procedures die worden ondersteund door beeldgeleide therapie van Philips

  • Elektrodebeheer en -extractie

   Elektrodebeheer en -extractie

   Oplossingen voor elektrodebeheer en -extractieprocedures, mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

   Klik hier voor meer informatie

  Disclaimer

  De beschikbaarheid van producten is afhankelijk van de toestemming van regelgevende instanties in het land. Neem contact op met uw plaatselijke verkoopvertegenwoordiger om de beschikbaarheid in uw land te controleren.

   

  Referenties

  1. De resultaten van het toepassen van dosisreductietechnieken zijn afhankelijk van de klinische taak, de grootte van de patiënt, de anatomische locatie en de klinische praktijk. De interventieradioloog, die zo nodig wordt geassisteerd door een fysicus, moet de juiste instellingen voor elke specifieke klinische taak bepalen.

  2. Resultaten gebaseerd op een totaal DAP uit een prospectief gerandomiseerd cohortonderzoek met één centrum en 136 patiënten (68 voor Allura Xper zonder ClarityIQ en 68 voor Allura Xper met ClarityIQ). De procedurele prestaties (fluoroscopietijd en aantal cinebeelden) van de artsen verschilden niet significant tussen de twee cohorten. Dekker, L.R., et al., New image processing and noise reduction technology allows reduction of radiation exposure in complex electrophysiologic interventions while maintaining optimal image quality: a randomized clinical trial. Heart Rhythm, 2013. 10(11): p. 1678-82.
  3. Cohort van 26 patiënten ter vergelijking van KODEX-geleide procedure versus procedure zonder KODEX. 

  4. In de KODEX-groep, hoewel statistisch niet significant.

  5. Het KODEX-EPD RF-ablatiesysteem wordt vervaardigd door Stockert GmbH, Boetzinger Str. 72, 79111, Freiburg, Duitsland. Niet beschikbaar voor verkoop binnen de Verenigde Staten. Alleen beschikbaar voor verkoop in landen met de CE-markering. Neem contact op met EPD Solutions voor een lijst met landen.

  6. Neem contact op met EPD Solutions voor een lijst met compatibele instrumenten en katheters. Instrumenten en katheters die niet als compatibel worden vermeld, mogen niet worden aangesloten op het KODEX-EPD RF-ablatiesysteem. Neem voor meer informatie over dit product (inclusief gebruikershandleidingen of gebruiksinstructies) contact op met uw EPD Solutions-vertegenwoordiger.

  7. In 28 afzonderlijke vergelijkende onderzoeken is met Philips ClarityIQ een lagere stralingsdosis voor de patiënt aangetoond. Gegevens beschikbaar.

  8. Verband tussen stralingsdosis en risico op complicaties, gezondheidsrisico op lange termijn, proceduretijd en patiëntkenmerken, complexiteit van de procedure, zoals gerapporteerd in medische richtlijnen. Gegevens beschikbaar.

  9. De resultaten van het toepassen van dosisreductietechnieken zijn afhankelijk van de klinische taak, de grootte van de patiënt, de anatomische locatie en de klinische praktijk. De interventieradioloog, die zo nodig wordt geassisteerd door een fysicus, moet de juiste instellingen voor elke specifieke klinische taak bepalen.

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.