Site planning community

Een waardevolle bron van informatie over site planning

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

Onze community voor site planning biedt gratis aanvullende content die niet te vinden is op deze openbare website. De community is bedoeld voor architecten, ingenieurs en aannemers en is een waardevolle bron van informatie over site planning, met onder meer:

 

  • Handboeken - dit zijn gidsen voor de leden van uw team die betrokken zijn bij het ontwerp en de bouw van de instelling. Er zijn boeken beschikbaar voor alle Philips-beeldvormingsmodaliteiten.
  • Standaardreferentietekeningen - deze tekeningen worden vaak aangeduid als 'kenmerkend' en zijn ontworpen voor de weergave van de gewenste afmetingen van de ruimte, de plaatsing van de apparatuur, algemene apparatuurafmetingen en -gewichten, het energieverbruik en de airconditioning. De tekeningen zijn beschikbaar in PDF- en DWG-formaat.
  • Seismische informatie - uw bouwkundig ingenieur kan de Philips-berekeningen (uitsluitend als referentie) gebruiken voor het opstellen van de belastingsberekeningen die moeten worden ingediend bij de relevante bestuursorganen.
  • Planningsgidsen - deze gidsen geven een algemeen overzicht van de benodigdheden en zijn vooral handig als dit uw eerste site planning voor medische beeldvormingsapparatuur is.


De toegang tot de Philips-community voor site planning is gratis en eenvoudig. Neem contact op met uw Philips-accountmanager of registreer u hier om een wachtwoord te krijgen. 

Log in of registreer u om toegang te krijgen tot de community-links

Inloggen

Veelgestelde vragen

Oplossingen voor site planning  

Preferred en interactive room layouts

Ideaal voor de eerste gesprekken over site planning   

 

Lees meer

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.