Slaap- en respiratoire zorg

Slaap en ademhaling

Artikel

Blijf op de hoogte

Belangrijke klinische uitdagingen
Met Care Orchestrator kunt u gemakkelijk navigeren

Stel dat u op één plek toegang kunt hebben tot EPD's, facturerings- en toeslagensystemen en patiëntgegevens, en tegelijkertijd de prestaties van de apparatuur in de gaten kunt houden, de patiëntenzorg en het behandelresultaat kunt verbeteren en de vergoedingen kunt maximaliseren? Met het Care Orchestrator Sleep and Respiratory Care Management-systeem is dit mogelijk…en zelfs meer dan dat. Hier volgen enkele van de belangrijkste klinische behoeften die de Care Orchestrator eenvoudig voor u kan vergemakkelijken.

Technologie in de spotlight

1. Uitdagingen op het gebied van therapietrouw die de effectiviteit kunnen verminderen

 

Help uw patiënten op schema te blijven door Care Orchestrator op veilige wijze en op afstand patiëntparameters en gegevens van apparatuur te kunnen bijhouden. Gebruik spraak-, tekst- of e-mailberichten om contact op te nemen met patiënten met klinische, technische of therapeutische problemen. 

2. Het beheren van een grote hoeveelheid gegevens op verschillende plaatsen met meerdere platforms voor beheer van patiëntgegevens en factureringssystemen

 

Care Orchestrator kan worden geïntegreerd met alle op HL7 gebaseerde EPD-systemen, waaronder EPIC, Cerner en All Scripts, evenals een breed scala aan factureringssystemen, waaronder Brightree, Computers Unlimited, Universal Software Solutions, TIMS, Bonafide en anderen. Met alle informatie die u nodig hebt op één locatie, hebt u snel en eenvoudig toegang tot belangrijke patiëntgegevens, op elk moment en op elke locatie.

3.  Niet-noodzakelijke thuisbezoeken die kostbaar kunnen zijn

 

Met Care Orchestrator heb je de mogelijkheid om de behandelrespons van patiënten te analyseren; en instellingen en alarmen te bekijken, zodat u telefonisch problemen kunt oplossen en de meeste zorgen van patiënt op afstand kunt anticiperen en regelen.

4. Meerdere zorgteamleden die gelijktijdig toegang tot informatie nodig hebben om de beste en meest geschikte behandeling te bieden
H 1.       Meerdere zorgteamleden die gelijktijdig toegang tot informatie nodig hebben om de beste en meest geschikte behandeling te bieden
H 1.       Meerdere zorgteamleden die gelijktijdig toegang tot informatie nodig hebben om de beste en meest geschikte behandeling te bieden

 

Met Care Orchestrator kunt u alle leden van uw zorgteam op afstand verbinden met uw volledige populatie slaap- en respiratoire patiënten. Ook kunt u klinische meldingen maken op basis van aangesloten apparaatgegevens en eenvoudig informatie delen. Bovendien worden onbewerkte klinische gegevens omgezet in patiënttaken waarop u kunt reageren. Wanneer u bent aangemeld bij het systeem, worden deze rechtstreeks aan u geleverd via een smartphone, tablet of pc, zodat u al uw slaap- en respiratoire patiënten op één scherm kunt beheren en prioriteit kunt geven aan zorgacties op basis van tijdige, nauwkeurige gegevens.  

5. Voldoen aan MACRA-voorwaarden en beheer van het vergoedingsproces binnen de voorwaarden van zorgverzekeraars, zorgaanbieders en ACO (Accountable Care Organizations)
W 1.       Voldoen aan MACRA-voorwaarden en beheer van het vergoedingsproces binnen de voorwaarden van zorgverzekeraars, zorgaanbieders en ACO (Accountable Care Organizations)

 

De rules engine en flexibele workflows van Care Orchestrator maken persoonlijke zorg mogelijk op basis van instructies van de arts en voorwaarden van verzekeraars. Dankzij automatische klinische meldingen op basis van specifieke informatie over de gezondheid en het gebruik van patiënten, kunnen clinici de therapietrouw verbeteren, heropnames laten afnemen en voldoen aan de MACRA-voorwaarden. Bovendien kunnen beheerders de gezondheid van patiënten volgen en dit documenteren volgens de specifieke regels per verzekeraar, waardoor het vergoedingsproces wordt gestroomlijnd en vereenvoudigd.

Verpleegkundige die het apparaat gebruikt

NU beschikbaar! 

Connected Trilogy

De Philips Trilogy draagbare beademingsmachine aansluiten op Care Orchestrator, de Philips-oplossing voor patiëntbewaking op afstand. 

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.