July 07, 2022 door Philips
Leestijd: 3 - 5 minuten

De toekomst van cardiologie: drie longreads

work efficiency

Met alleen al meer dan 100.000 ziekenhuisopnames per jaar1 als gevolg van hartaanvallen is hart- en vaatziekten niet alleen een dodelijke moordenaar, maar ook een dure. Het is naar schatting een van de duurste medische aandoeningen ter wereld om te behandelen. De transformatie van de gezondheidszorg die door de COVID-19-pandemie is versneld, heeft zowel verstrekkende gevolgen, maar biedt ook kansen in de cardiale zorg.


In deze drieluik brengt Ruben Olivier, Cardiovascular Solutions Lead bij Philips UK&I, de veranderingen in de cardiale zorg in kaart die waarschijnlijk van kracht zullen worden na de COVID-19-pandemie. Ook verkent hij de innovatiemogelijkheden voor cardiovasculaire zorg, zoals het verbeteren van trajecten en het mogelijk maken vroegere en preciezere diagnoses en behandelingen.

Drie longreads ‘The Future of Cardiology’


Wat zijn de mogelijkheden en belemmeringen voor innovatie in de hartzorg? Lees hier meer over in deze reeks longreads met Ruben Olivier, Cardiovascular Solutions Lead bij Philips UK&I. 

 

Lees longread 1: The Future of Cardiology, short-term horizons
Lees longread 2: The Future of Cardiology, medium-term horizons
Lees longread 3: The Future of Cardiology, long-term horizons

Ontdek het zelf

Philips ondersteunt cardiologen met een breed portfolio van oplossingen die zijn ontworpen voor krachtige hartzorg. Lees meer over het ecosysteem voor cardiovasculaire zorg van Philips.


Literatuurverwijzingen

1 Facts and figures, updated July 2021, British Heart Foundation, https://www.bhf.org.uk/what-we-do/news-from-the-bhf/contact-the-press-office/facts-and-figures

Deel dit artikel

Vond u dit interessant?
Abonneer u nu op de Medisch Perspectief nieuwsbrief en ontvang ieder kwartaal relevante artikelen over innovaties in de zorg. Al ruim 9000 vakgenoten gingen u voor.

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.