aug 11, 2021

Dit is de nieuwe Philips Shaver Series 9000 met SkinIQ-technologie: ons slimste scheerapparaat met Artificial Intelligence

  • Door middel van Artificial Intelligence past de Philips Shaver Series 9000 zich aan op ieder gezicht, voor minder huidirritatie en een super glad resultaat[1], zelfs bij een baard van vijf dagen.
  • De nieuwe Pressure Guard-sensor geeft precies aan wat jouw optimale scheerdruk is, zodat de kans op huidirritatie vermindert. Deze sensor detecteert de druk die je uitoefent en de innovatieve lichtring geeft precies aan of je te veel, te weinig of de juiste druk oefent.
  • Ook nieuw zijn de Motion Control-sensoren in de Philips Shaver Series 9000. Deze monitoren jouw scheerbewegingen en wanneer je het scheerapparaat gebruikt in combinatie met de Philips GroomTribe-app, ontvang je real-time advies tijdens het scheren, zodat je optimale resultaten kunt behalen.
  • De Dual SteelPrecision zelfslijpende mesjes voeren tot 150.000 scheerbewegingen per minuut uit en zorgen voor een super glad resultaat.

Eindhoven, NederlandKoninklijke Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), een wereldleider op het gebied van gezondheidstechnologie, kondigt vandaag in Nederland de lancering aan van de nieuwe Philips Shaver Series 9000 met SkinIQ-technologie. Dit intelligente scheerapparaat is een echte ‘gadget’ voor iedere man die streeft naar perfectie, óók in zijn scheerroutine. De Philips Shaver Series 9000 met SkinIQ-technologie biedt jou door middel van AI een heel persoonlijke scheerbeurt. Hij stemt zijn prestaties helemaal af op jouw unieke huid- en haartype, zodat je verzekerd bent van een superglad resultaat en minder huidirritatie.

 

Of het nu één, twee of zelfs vijf dagen geleden is dat je je hebt geschoren, je wilt altijd glad en comfortabel kunnen scheren, zonder huidirritatie. De nieuwe Philips Shaver Series 9000 met SkinIQ-technologie werkt op basis van AI en staat je tijdens je scheerbeurt met raad en daad bij. Zo biedt de Philips Shaver Series 9000 je in een handomdraai de meest ideale scheerervaring, ieder keer weer.

Hij is superslim

Iedereen is uniek; de huid- en haartypes van mannen zijn net zo divers als hun persoonlijkheden en dit scheerapparaat past zich daar helemaal op aan. De SkinIQ-technologie werkt op basis van AI en daardoor weet de Philip Shaver Series 9000 precies wat jij nodig hebt voor een optimaal scheerresultaat. Hij voelt precies aan of je te veel of juist te weinig druk zet tijdens het scheren. Het vermogen van de shaver wordt bovendien automatisch aangepast op basis van jouw haardichtheid, die door de Power Adapt-sensor 500 keer per seconde wordt uitgelezen. Hierdoor wordt er nooit te hard aan de haartjes getrokken, waardoor de kans op huidirritatie wordt verminderd. Daarnaast detecteert de shaver, door middel van de Motion Control sensoren, iedere scheerbeweging die je maakt. In de GroomTribe-app ontvang je realtime tips & tricks om deze scheerbewegingen te optimaliseren voor een efficiëntere scheerbeurt.

Hij geeft advies

In het dagelijks leven staan we in allerlei opzichten onder druk, maar als het gaat om je gezichtsbeharing kan Philips je helpen om de druk te verlichten. Veel mannen hebben last van een gevoelige of geïrriteerde huid na het scheren. De ingebouwde Pressure Guard-sensor in de Philips Shaver Series 9000 helpt je om de optimale druk uit te oefenen en het scheercomfort te verbeteren. De intelligente sensoren in het scheerapparaat meten de druk die je zet tijdens het scheren en de innovatieve lichtring laat je door middel van kleursignaal meteen zien of je te veel, te weinig of exact de juiste druk uitoefent. Op die manier helpt het apparaat je de juiste hoeveelheid druk uit te oefenen voor een comfortabele en gladde scheerbeurt, zonder je huid te beschadigen. Scheren als een pro is vanaf nu echt voor iedereen weggelegd.

Hij verzorgt

We hebben allemaal wel eens een helpende hand nodig, of op z’n minst de geruststelling dat we goed bezig zijn. Zelfs bij iets dat je zo vaak doet als scheren is het fijn als je op support kunt rekenen. Ook dan is de Philips Shaver Series 9000 je beste vriend. Als je de shaver gebruikt in combinatie met de Philips GroomTribe-app, krijg je tijdens het scheren – realtime – persoonlijke feedback, zodat je perfect geschoren voor de dag komt. De Dual SteelPrecision zelfslijpende mesjes scheren uitzonderlijk dicht op de huid en voeren tot 150.000 snijbewegingen per minuut uit. En dat terwijl de beschermende SkinGlide-coating de wrijving op de huid met 25%[2]vermindert en zo huidirritatie minimaliseert, zodat je iedere dag met vertrouwen kunnen beginnen[3]!

 

Philips Shaver Series 9000 met SkinIQ technologie is vanaf nu verkrijgbaar via Philips.nl en heeft een adviesverkoopprijs van 279,99 euro.

 

[1] In vergelijking met de Philips Series S9000
[2] Vergeleken met niet-gecoat materiaal
[3] De Philips Shaver Series 9000 is dermatologisch getest

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 77.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2020 een omzet van 17,3 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Mireen van Limpt

Mireen van Limpt      

PR Manager Personal Health

You are about to visit a Philips global content page

Continue
Ine Marije Buisman

Ine Marije Buisman      

PR Lead Personal Health Western-Europe

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Media assets

Deel op social media

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.