sep 26, 2018

Creëer binnen 5 minuten zijdezacht en pluisvrij steil haar met de nieuwe Philips Heated Straightening Brush

  • Creëer op een snelle en gemakkelijke manier glad, glanzend en pluisvrij haar
  • Een innovatieve hair styling tool waarmee je ook tussen wasbeurten door je haar snel en gemakkelijk steil kan maken

Eindhoven – Philips lanceert de nieuwe Philips Heated Straightening Brush, een innovatieve hair styling tool waarmee vrouwen binnen vijf minuten super steil, glanzend en pluisvrij haar kunnen creëeren.

Veel vrouwen willen graag glad, glanzend en pluisvrij haar in plaats van een natuurlijke slag. Maar tegelijkertijd hebben zij niet de tijd en zin om elke ochtend hun haar steil te maken met een stijltang of föhn. Daarnaast zijn zij bang dat elke dag een hair styling tool gebruiken hun haar zal beschadigen.

Straightening Brush BHH880

“Elke vrouw wil graag glad, glanzend en pluisvrij haar hebben en steil haar is dan ook een look die al langere tijd populair is. Het kan alleen veel tijd kosten als je elke dag je haar steil moet maken, vooral als je van nature een slag of krullend haar hebt” vertelt Ilham Mestour, Philips Hair Care Consulting Expert. “Vrouwen kunnen na het wassen met een föhn hun haar steil maken maar zij hebben juist een oplossing nodig die helpt bij het snel en gemakkelijk bijhouden van steil haar tussen wasbeurten door”.

Elke vrouw wil graag glad, glanzend en pluisvrij haar hebben en steil haar is dan ook een look die al langere tijd populair is.

Ilham Mestour

Philips Hair Care Consulting Expert

De nieuwe Heated Straightening Brush van Philips biedt vrouwen een oplossing om snel en efficiënt steil haar te creëren, zonder afbreuk te doen aan gezonde lokken. Met deze unieke hair styling tool kan je dankzij het grote oppervlak van de borstel gemakkelijk grote delen van het haar in één keer doen en ben je binnen vijf minuten klaar. De Heated Straightening Brush heeft slechts 50 seconden nodig om op te warmen en is makkelijk in gebruik waardoor je snel aan de slag kan en binnen no time glad, glanzend en pluisvrij haar hebt.

Driedubbele borstelpinnen

Het design met driedubbele borstelpinnen zorgt voor optimale styling resultaten. De borstel heeft 111 verwarmde borstelpinnen die het haar snel en gemakkelijk steil maken zonder dat je haar afbreekt of vast komt te zitten. Daarnaast heeft de borstel niet-verwarmde borstelpinnen en –koppen die zowel je haar als je hoofdhuid beschermen tegen de hitte.

ThermoProtect

De ThermoProtect-technologie zorgt voor een constante temperatuur van de gehele borstel om oververhitting te voorkomen en te zorgen voor beschermd haar dat er gezond uitziet. De Toermalijn-keramische buitenlaag maakt het haar glad zodat vrouwen kunnen genieten van  glad, glanzend en pluisvrij haar zonder afbreuk te doen aan gezonde lokken.
De Philips Heated Straightening Brush is vanaf september verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €39,99. Kijk voor meer informatie over onze Hair Care producten op https://www.philips.nl/c-m-pe/haarverzorging.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 74.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2017 een omzet van 17,8 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Laura Seikritt

Laura Seikritt

Senior Public Relations Lead Personal Health Benelux 

Tel.: +31 6 20740318

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Media assets

Heated Straightening Brush

Deel op social media

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.