Nieuwscentrum

16 februari 2017

This is not a shaver! This is Philips OneBlade!


Voor alle mannen met stijl en die hun eigen look creëren

Philips introduceert vandaag de nieuwste male grooming tool: Philips OneBlade. De énige multifunctionele tool waarmee mannen iedere gewenste look kunnen creëren. Baard of snor? Scherpe contouren of juist alles eraf? OneBlade is geschikt voor alle haarlengtes: scheren, trimmen en stylen, eenvoudig en snel, zonder de huid te beschadigen. 

 

Ieder zijn eigen look? Easy!

Mannen over de hele wereld zijn massaal gestopt met scheren; nog maar 9% van de mannen tussen de 18-24 jaar scheert zich dagelijks. Daar staat tegenover dat verschillende baard- en haarstijlen normaler zijn dan ooit. Stoppels en baardjes zijn de nieuwe norm. Met name mannen onder de 35 jaar wisselen regelmatig van stijl. Bovendien willen ze de vrijheid om een stijl te kiezen die op dat moment bij ze past… en dat is vaak nog een heel gedoe. Speciaal voor deze millennials met facial hair is OneBlade ontworpen. 

 

Met slechts één blade kan iedere stijl gecreëerd worden. Het mesje maakt 200 bewegingen per seconde en scheert net zo gemakkelijk door lange krullen als een korte coupe. Het product is zowel droog als nat te gebruiken en zorgt op comfortabele wijze voor een trendy eindresultaat. Doordat OneBlade niet te dicht op de huid scheert, behoren wondjes of een geïrriteerde huid tot het verleden. 

 

Beschikbaarheid en meer productinformatie

Philips OneBlade wordt geleverd met drie verschillende opzetkoppen, een waterbestendig handvat en een oplaadbare batterij. Het scheermesje is vervangbaar en gaat tot wel vier maanden mee. Philips OneBlade is vanaf half februari verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, electronicazaken en vanaf mei ook bij de supermarkt. Philips OneBlade heeft een adviesprijs vanaf €34,99. 

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 70.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2015 een omzet van 16,8 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.