Jose Wagemans en Khalid Serbout

nov 24, 2021

Jose Wagemans en Khalid Serbout genomineerd voor Ir. Noordhofprijs 2021

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

De Ir. Noordhofprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan de beste vakmensen in de regio Brainport Eindhoven. Het zijn mensen die binnen hun vakgebied de top hebben bereikt, een voorbeeld zijn voor (jonge) collega’s, en ook een sociale bijdrage leveren binnen hun bedrijf.

 

Vanuit Philips zijn Tester Jose Wagemans en Senior Operator Khalid Serbout genomineerd. Ze zijn allebei werkzaam op de Campus van Philips in Best, waar al vijftig jaar de toekomst van de gezondheidzorg wordt gemaakt.

Jose Wagemans: “Ons werk gaat om mensenlevens”

“Het is een hele eer om genomineerd te worden voor deze prijs. Het is een bevestiging dat je goed werk levert, die waardering is erg fijn”, vertelt Jose.

 

“Mijn zus, die al bij Philips werkte, heeft mij voor techniek geïnteresseerd. Op haar aanraden ben ik hier gaan solliciteren. En dankzij het bedrijf heb ik alle diploma’s gehaald die ik nodig heb. Nu ben ik op veel vlakken zelf een mentor voor anderen. Voor collega’s, maar ook voor scholieren van het Summa College die snuffelstages komen lopen.

 

Dankzij de MRI-scanners waar ik met mijn collega’s aan werk kunnen mensen in het ziekenhuis geholpen worden, dat is niet niks. Daardoor is de liefde voor techniek alleen maar groter geworden.”

Dankzij de MRI-scanners waar ik met mijn collega’s aan werk kunnen mensen in het ziekenhuis geholpen worden, dat is niet niks. Daardoor is de liefde voor techniek alleen maar groter geworden.

Jose Wagemans

Tester

Volgens teamleider Yunus Talas is Jose heel belangrijk op de werkvloer. “Jose is een fijne warme collega en bovendien een echte vakvrouw met véél kennis en toewijding en is altijd bereid hiermee haar collega's te begeleiden en bij te staan. Ze is een specialist in het monteren en testen van de MRI-coils. Een self made woman die zeer gedreven zich heeft ontwikkeld in haar vak en voor iedereen klaarstaat.”

Khalid Serbout: “Ik ben niet alleen met mijn handen aan het werk, maar met heel mijn wezen”

“Wauw, wat fijn om te horen!”, was de eerste reactie van Khalid toen hij van zijn teamleider te horen kreeg dat hij is genomineerd voor de prestigieuze vakprijs. “Ik ben echt heel blij dat ik ben genomineerd. Mijn vrouw en kinderen zijn heel trots op me.

 

Samen met mijn collega’s doen we altijd ons best om goed werk af te leveren. Als ik hier aan het werk ben dan doe ik dat niet alleen met mijn handen, maar met heel mijn wezen.”

Samen met mijn collega’s doen we altijd ons best om goed werk af te leveren. Als ik hier aan het werk ben dan doe ik dat niet alleen met mijn handen, maar met heel mijn wezen.

Khalid Serbout

Senior Operator

“Ik hou ervan om met een groep mensen samen te werken en om elkaar te helpen, niet als individu maar als team maken we de beste componenten. En met zijn allen zorgen we ervoor dat de klant tevreden is en het apparaat op tijd ontvangt.”

 

Khalid heeft zich onmisbaar gemaakt volgens teamleider Twan Hermkens. “Weet je iets niet vraag het dan aan Khalid. Hij kan je alles vertellen over het product en hoe het gemaakt wordt. Ook voor storingen kun je bij deze deskundige operator terecht. Kortom een echte vraagbaak.”

Ir. Dirk Noordhof

De prijs is vernoemd naar ingenieur Dirk Noordhof die ruim veertig jaar aan Philips was verbonden, waaronder als Vice-president van het bedrijf en lid van de Raad van Bestuur. De heer Noordhof was daarnaast ook elf jaar voorzitter van de Eindhovensche Fabrikantenkring.

 

Bij zijn afscheid als voorzitter werd de Ir. Noordhofprijs ingesteld vanwege zijn jarenlange inzet voor de ontwikkeling van industrie in de regio en het bevorderen van vakmanschap. De prijs wordt sinds 1990 ieder jaar uitgereikt aan de beste vakmensen in de regio Brainport Eindhoven.

 

De uitreiking vindt plaats op vrijdag 26 november van 13.30 - 15.00 uur. Online bijwonen is mogelijk; meld je aan voor de livestream via www.noordhofprijs.nl.

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue
Ir. Dirk Noordhof

Ir. Dirk Noordhof

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.