masthead Philips deel van Metropoolregio Brainport als nieuwe hoofdsponsor PSV l

mrt 25, 2019

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

       

Met ingang van seizoen 2019/ 2020 slaan de Nederlandse topbedrijven Philips, ASML, High Tech Campus Eindhoven, Jumbo Supermarkten, en VDL Groep de handen ineen voor Brainport Eindhoven. Onder de naam ‘Metropoolregio Brainport Eindhoven’ verbinden zij zich als premium partner aan PSV.

Deze innovatieve samenwerking richt zich op het snijvlak van innovatie, vitaliteit, entertainment, talentontwikkeling en -werving. De bedrijven hebben de ambitie om samen de regio Brainport Eindhoven nóg prominenter op de kaart te zetten als wereldleider in kennis, hightech en innovatie. Deze samenwerking komt als ‘Metropoolregio Brainport Eindhoven’ tot uiting op de shirts van PSV.

Deze innovatieve samenwerking heeft voor ons als doel om de regio verder te versterken op het gebied van gezond blijven, gezond worden, en gezond leven.

Henk Valk

CEO Philips Benelux

Gezond blijven, gezond worden, en gezond leven

“De band tussen Philips en PSV is diepgeworteld. We hebben een van de langstlopende sponsorovereenkomsten ter wereld. Onze deelname is wat dat betreft een logische stap”, aldus Henk Valk, CEO Philips Benelux. “Brainport Eindhoven is van vitaal belang voor Philips en omgekeerd. Deze samenwerking heeft voor ons als doel om de regio verder te versterken op het gebied van gezond blijven, gezond worden, en gezond leven.”

Philips CEO Henk Valk opgehaald door spelersbus PSV

“Dit is een primeur in de historie van de topsport. We creëren een nieuw ecosysteem en de manier waarop is kenmerkend voor de onderlinge verbondenheid en samenwerking in deze regio”, aldus Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV. 

Gezondheidstechnologie 

Philips is een toonaangevend bedrijf op het gebied van gezondheidstechnologie, het heeft zichzelf als doel gesteld om het leven van drie miljard mensen wereldwijd te verbeteren door middel van betekenisvolle innovatie. Philips heeft in Nederland ongeveer 11.000 medewerkers, waarvan 8.500 in de regio Brainport Eindhoven. 

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.