masthead Jan Franssen CFO Philips Benelux 2 l

nov 27, 2018

CFO Philips Benelux uitgeroepen tot een van de grootste managementtalenten van Nederland 

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

        

Jan Franssen, CFO van Philips Benelux, is door vakblad MT (Management Team) uitgeroepen tot een van de 50 ‘Goudhaantjes’ van 2018. De jaarlijkse lijst, die voor het eerst is gepubliceerd in 2006, is een overzicht van de meest veelbelovende managers van Nederland.

  

Na zijn studie Economie aan de Maastricht University begon hij in 1999 zijn carrière bij Philips als internal auditor. Vanaf 2006 werkte hij 9 jaar als Finance directeur, en uiteindelijk CFO, in Rusland. Sinds 2015 is hij CFO van Philips Benelux.

Ik ben trots om te werken bij een bedrijf dat streeft naar het verder verbeteren van de kwaliteit van de gezondheidszorg en het beteugelen van de kosten ervan.

Jan Franssen

CFO Philips Benelux

Gezondheidszorg verbeteren door middel van zinvolle innovatie

Als CFO van het gezondheidstechnologiebedrijf in de Benelux levert Jan een belangrijke bijdrage aan de missie van Philips om in 2025 het leven en de gezondheid van 3 miljard mensen wereldwijd te verbeteren. 

 

Jan: “Samen zijn we iedere dag bezig om het leven een klein beetje beter te maken. Ik ben trots om te werken bij een bedrijf dat streeft naar het verder verbeteren van de kwaliteit van de gezondheidszorg en het beteugelen van de kosten ervan. Door middel van zinvolle innovaties leveren we een belangrijke bijdrage aan de gezondheidszorg van de toekomst.”

Goudhaantjes 2018

Op de lijst staat onder andere ook Mark Stoffels, General Manager & Vice President Latin America Health Systems bij Philips. Wil je meer Goudhaantjes bekijken, ga dan naar het complete overzicht van 2018

Goudhaantjes 2018

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.