masthead Frits de Bruijn l

okt 04, 2018

Aandacht voor diversiteit en inclusie in technische sector tijdens Tech@Workplace Pride event

Gemiddelde leestijd: 2-4 minuten

    

Tijdens Tech@Workplace Pride Brainport Edition op de Technische Universiteit Eindhoven sprak Frits de Bruijn, senior scientist bij Philips, over Deep Learning en Artificial Intelligence. Het event staat in het teken van diversiteit en inclusie en wordt georganiseerd door Workplace Pride.

 

Workplace Pride is een non-profit organisatie die zich inzet om wereldwijd het leven van mensen uit de LGBT+ community op de werkplek te verbeteren. Ze streven naar inclusie op de werkvloer, zodat iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd wordt om zijn of haar bijdrage. In de regio werkt Workplace Pride onder meer samen met Arcadis, ASML, IBM, en Philips.

Diversiteit voedt innovatie en we willen een inclusieve omgeving creëren waarin iedereen wordt geaccepteerd vanwege zijn of haar eigenheid en waar hij of zij zichzelf kan zijn.

Quint van Twist

Human Resources

Trotse Partner

Quint van Twist, Human Resources bij Philips, is als Inclusion & Diversity ambassadeur binnen Philips nauw betrokken bij Workplace Pride. “Als trotse partner van Workplace Pride is het belangrijk om hun evenementen actief te ondersteunen en samen met hen en andere leden te werken aan LGBT+ inclusie.”, aldus Quint.

 

“Ik ben er trots op dat Philips deelneemt aan dit Tech-evenement in Eindhoven, waar het allemaal begon met Philips als leider in technologie en het stimuleren van innovatie. Diversiteit voedt innovatie en we willen een inclusieve omgeving creëren waarin iedereen wordt geaccepteerd vanwege zijn of haar eigenheid en waar hij of zij zichzelf kan zijn.”

Tech@Workplace Pride

Talent voorop

Frits de Bruijn, Senior Scientist bij Philips, sprak tijdens het event onder andere over hoe Artificial Intelligence en Deep Learning kan worden ingezet bij onderhoud. “Door patronen te leren herkennen kunnen systemen voorspellen wanneer er fouten op zullen treden en er onderhoud vereist is. Op deze manier kan proactief onderhoud verricht worden en hoeven deze systemen minder lang stil te staan, wat weer resulteert in meer en betere zorg voor de patiënten”, vertelt Frits. 

In mijn ervaring is Philips een modern, internationaal bedrijf waar mensen zich veilig voelen, en waar mensen worden gewaardeerd om hun talenten en het werk dat zij leveren.

Frits de Bruin

Senior Scientist

Zelf heeft Frits al vanaf het begin van zijn carrière bij Philips 20 jaar geleden, het gevoel gehad dat zijn geaardheid nooit van belang is geweest binnen het bedrijf. “Tijdens het begin van mijn carrière is het weleens ter sprake gekomen en toen was het fijn om te merken dat dit totaal geen issue bleek te zijn. Zeker voor die tijd was dit geen gegeven en ik ervaar dit vandaag de dag niet anders.”, vertelt hij. 

 

“In mijn ervaring is Philips een modern, internationaal bedrijf waar mensen zich veilig voelen, en waar mensen worden gewaardeerd om hun talenten en het werk dat zij leveren. Er werken mensen vanuit de hele wereld, met verschillende achtergronden en geaardheid, maar het talent en de ambities van mensen staat altijd voorop”.

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.