1
Philips & PSV | Kinder Innovatie Raad

 

 

 

 

 

 

 

 

Philips & PSV | Kinder Innovatie Raad

 

Heb jij altijd al willen meedenken over de toekomst van het Philips Stadion? Ben jij creatief, hou je van de nieuwste snufjes en vind je het leuk om samen te werken? Dan is dit je kans! Tijdens de nieuwjaarsreceptie hebben PSV en Philips samen de Kinder Innovatie Raad gelanceerd. Vanaf vandaag kan jij je hiervoor aanmelden. 

   

Samen praten over de toekomst van het Philips Stadion

Voor de Kinder Innovatie Raad zoeken we 10 enthousiaste PSV-fans tussen 10 en 14 jaar, die tenminste 1x per seizoen bij elkaar komen in het Philips Stadion. Samen kijk je niet alleen naar de wedstrijd, maar denk je met Philips en PSV mee over hoe het stadion er later uit moet komen te zien. Tijdens deze ‘vergadering’ zullen er verschillende onderwerpen aan bod komen. De onderwerpen mogen door jouw zelf ingebracht worden, maar ook Philips en PSV zullen onderwerpen aankaarten die ze graag met de leden van Kinder Innovatie Raad wil bespreken. 

De selectieprocedure

Een gezamenlijke vakjury van Philips en PSV bepaalt of je wordt uitgekozen om deel te nemen aan de Kinder Innovatie Raad. Afhankelijk van je motivatie zal Philips uiterlijk 9 februari persoonlijk contact met je opnemen.

 

Aanmelden

Lijkt het jou leuk om lid te worden van de Kinder Innovatie Raad? Je kunt je dan samen met je vader of moeder aanmelden door een mailtje te sturen naar proudofyou@philips.com. Vermeld hierin wat jouw beste idee is voor de toekomst van het Philips Stadion. Vergeet daarnaast niet om je naam, geboortedatum en contactgegevens te vermelden.

 

Vragen

Voor meer informatie of vragen over de Kinder Innovatie Raad kun je contact met ons opnemen via proudofyou@philips.com. 

 

Hopelijk tot ziens in het Philips Stadion! 

Artikel delen