Tentoonstelling

Heden, verleden en toekomst van een wereldconcern
Vaste expositie over innovatie en ondernemerschap

In onze vaste tentoonstelling krijgt u een fascinerend beeld van hoe Philips zich van een kleine gloeilampenfabrikant tot een groot en toonaangevend wereldconcern heeft ontwikkeld. Vanaf de start van de onderneming in 1891 tot en met de innovaties van morgen. Aan de hand van opmerkelijke verhalen en historische producten maakt de tentoonstelling voelbaar wat de impact van Philips op het leven van mensen is.

'Innovation and you' experience
Vanaf 14 mei 2016

De ‘Innovation and you’ experience geeft op begrijpelijke wijze bezoekers, jong en oud, een spectaculaire blik in de toekomst en de rol die moderne techniek daarin speelt.

Space Age Design
Tijdelijke expositie - wegens succes verlengd!

Het Philips Museum gaat terug naar de sixties en seventies met een tijdelijke expositie over design tijdens de hoogtijdagen van het ruimtetijdperk. Verschillende producten, affiches en modellen van Philips geven bezoekers een unieke impressie van deze periode. Bovendien laat de tentoonstelling de invloed op hedendaagse trends zien.

Bezoek het Philips Museum
Voor iedereen van 8-88 jaar!

Het Philips Museum biedt bezoekers verschillende mogelijkheden om de geschiedenis van Philips te ervaren.  Speel ons interactieve familiespel Mission Eureka, laat u en uw familie of vrienden rondleiden door een van onze deskundige gidsen of neem deel aan een van onze speciale activiteiten in de schoolvakanties. In de agenda vindt u ons actuele activiteitenaanbod.

Meer activiteiten