Nieuwscentrum

mrt 29, 2019

Geef een gezonde twist aan je dagelijkse voedingspatroon


Meer groenten en fruit eten? Gezonde snacks, maaltijden en on-the-go snacks maken? Dat kan snel en eenvoudig met de nieuwe staafmixer van Philips: groenten mixen, hakken en snijden; of maak er spiraalslierten van.

Eindhoven – Philips geeft een boost aan je gezonde levensstijl met de nieuwe handige Philips Viva Collection ProMix-staafmixer. Een niet-te-missen keukenhulp waarmee je moeiteloos gezonde maaltijden op tafel tovert. De nieuwe staafmixer is speciaal ontworpen voor mensen met een druk leven. Het is een geweldige oplossing voor mensen die een gezonde levensstijl volgen. Maar het is ook ideaal voor wie tijd te kort komt en steevast zoekt naar een gemakkelijke oplossing om heerlijke en gezonde snacks en maaltijden klaar te maken.

Snel en krachtig

Van mixen tot hakken en het maken van groenteslierten, de Philips Viva Collection ProMix-staafmixer zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk meer groenten en fruit aan je voedingspatroon toevoegt. Dankzij zijn krachtige en duurzame 800W motor, maak je in slechts enkele minuten zelfbereide gezonde maaltijden.

 

Samen met de universiteit van Stuttgart ontwikkelde Philips de innovatieve ProMix-technologie. Deze zorgt ervoor dat je de ingrediënten nog sneller en consistenter kan mengen. Het resultaat? Smakelijke én perfect bereide gerechten!

Veelzijdig

Geniet altijd en overal van huisgemaakte maaltijden met de nieuwe Spiralizer. Verwerk groenten en fruit moeiteloos tot mooi gekleurde en heerlijke groenteslierten. De Spiralizer heeft drie verschillende vormgen waaruit je kan kiezen: spaghetti, linquine en spiralen. Dankzij de handige beker wordt je ochtendritueel nog eenvoudiger en neem je je ontbijtsmoothie gewoon mee. Zo heb je dus nog meer tijd om voor de spiegel te staan.

Eenvoudig en intuïtief

De Philips Viva Collection ProMix-staafmixer is super gemakkelijk te (de)monteren. De speciale anti-spatbeschermer zorgt ervoor dat je bijna geen afwaswerk hebt. Bovendien is deze staafmixer vaatwasmachinebestendig! 

 

Mixen, hakken, opkloppen of groenteslierten maken… met de nieuwe Philips Viva Collection ProMix-staafmixer geef je jouw gezonde levensstijl zonder twijfel een boost!

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 77.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2018 een omzet van 18,1 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum.  

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Media assets

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2019/20190329-geef-een-gezonde-twist-aan-je-dagelijkse-voedingspatroon.html Link gekopieerd

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.