feb 26, 2019

Philips publiceert jaarverslag 2018

Philips heeft vandaag haar jaarverslag 2018 gepubliceerd, en verwacht het verslag op Form 20-F later vandaag in te dienen bij de US Securities and Exchange Commission (www.sec.gov).

 

Het jaarverslag 2018 van Philips staat op de agenda van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) op 9 mei 2019. De oproeping en de agenda (inclusief toelichting) voor de AvA zullen te zijner tijd worden gepubliceerd. 

 

Het jaarverslag 2018 is via deze link beschikbaar voor aandeelhouders en andere geïnteresseerden. 

 

Het Jaarverslag 2018 op Form 20-F zal beschikbaar zijn via deze webpagina www.philips.com/a-w/about/investor/financial-reporting/annual-reports.html en een gedrukt exemplaar is ook gratis verkrijgbaar op schriftelijk verzoek via het volgende e-mailadres: annual.report@philips.com.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 77.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2018 een omzet van 18,1 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Media assets

Delen op sociale media

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.