1 maart 2018

Ontdek de nieuwe Philips SpeedPro Max steelstofzuiger met 360°-mondstuk 


De nieuwste snoerloze steelstofzuiger met 360°-mondstuk voor supersnel schoonmaken 

  • Steelstofzuiger met revolutionair 360°-mondstuk biedt tot wel 65 minuten schoonmaakplezier.
  • Sneller schoonmaken zonder onderbrekingen dankzij geïntegreerde accessoires.  

Eindhoven, maart 2018 – Op een snellere manier schoonmaken, wie wil dat nou niet? De nieuwe SpeedPro Max van Philips is dé uitkomst in drukke levens waarin stofzuigen niet te veel tijd mag kosten. Haal met de SpeedProMax de snelle steelstofzuiger met 360°-mondstuk in huis en houd tijd over voor leuke dingen. Het 360°-mondstuk neemt met iedere beweging, zelfs achterwaarts en in hoeken, nog meer stof en vuil op en is geschikt voor alle typen vloeren. Wisselen is dus niet meer nodig! Daarnaast zorgt de PowerCyclone 8-technologie – Philips’ krachtigste technologie voor stofzuigers zonder zak – voor langdurigere en grotere zuigkracht. De SpeedPro Max biedt tot wel 65 minuten schoonmaakplezier voordat hij weer moet worden opgeladen. 

Stofzuigen in een handomdraai

Wist je dat de meeste snoerloze stofzuigers alleen voorwaarts stof en vuil opzuigen, terwijl je van nature tijdens het stofzuigen ook een achterwaartse beweging maakt? Daarom maakt de SpeedPro Max in alle richtingen schoon, en dat scheelt tijd! Het 360°-mondstuk verzamelt het stof en vuil namelijk van alle kanten, bij elke beweging. Zelfs langs de randen van muren en in de hoeken. Deze 360°-zuigkracht wordt mogelijk gemaakt door de digitale PowerBlade-motor met ongekend hoge luchtstroom (>1000 l/min). Handig is dat deze motor is voorzien van Smart Power Control, drie snelheden die met één druk op de knop eenvoudig ingesteld kunnen worden.

Tot wel 65 minuten schoonmaakplezier

De SpeedPro Max bevat Philips’ beste technologie voor stofzuigers zonder zak: de PowerCyclone 8-technologie. Deze technologie zorgt voor langere en grotere zuigkracht omdat stof en lucht efficiënt worden gescheiden. Het is de eerste keer dat deze technologie in een snoerloze steelstofzuiger is geïntegreerd. Met de hoogwaardige 25,2 V lithium-ionbatterijen heb je tot 65 minuten schoonmaakplezier voordat de snoerloze steelstofzuiger weer moet worden opgeladen. Het geïntegreerde display laat zien hoeveel batterij je nog over hebt voordat hij weer moet worden opgeladen.

Soepel schoonmaken zonder onderbrekingen

Stofzuigen in de smalste hoekjes of onder lage bedden of banken wordt met de SpeedPro Max een fluitje van een cent. Met de afneembare handheld unit met borstel heb je namelijk twee stofzuigers in één. Deze unit is geïntegreerd in de steel en met één klik te gebruiken. Zo heb je de accessoires altijd bij de hand. Daarnaast kan de steel volledig horizontaal bewegen. Moeite om stof, pluizen, haar en kruimels te zien onder banken of bedden? Met de LED-lampen in het SpeedPro Max-mondstuk is dat verleden tijd.

Eenvoudig te reinigen voor optimale hygiëne   

De SpeedPro Max is hygiënisch te reinigen door de uniek ontworpen en makkelijk te verwijderen stofemmer. Zo heb je geen last meer van vervelende stofwolken als de emmer wordt geleegd. Daarbij is deze nieuwe Philips steelstofzuiger voorzien van een verwijderbare roterende borstel die eenvoudig schoon te maken is. Door de geavanceerde filtering worden allergenen en bacteriën opgevangen zodat er tijdens het stofzuigen schone lucht uit het apparaat wordt geblazen. 

Prijs en beschikbaarheid

Ontdek het nieuwe snoerloze schoonmaken met de Philips SpeedPro Max steelstofzuiger. Beschikbaar vanaf maart 2018 voor een adviesverkoopprijs vanaf €379,99. Kijk voor meer informatie op de website.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 74.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2017 een omzet van 17,8 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.com/newscenter.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Laura Seikritt

Laura Seikritt

Senior Public Relations Lead Personal Health Benelux 

Tel.: +31 6 20740318

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Media assets

Deel op social media

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.