Nieuwscentrum

19 september 2017

Saeco Xelsis: sensationele Italiaanse koffievarianten voor échte fijnproevers


Een ware barista in huis – onbeperkte variatie en een lust voor het oog 

Eindhoven – Philips introduceert het koffiemeesterwerk van dit najaar: Saeco Xelsis. Een geavanceerde en volautomatische espressomachine die 15 verschillende koffievarianten in een handomdraai maakt. Kies via het touchscreen voor de fluweelachtige espresso of juist een romige latte macchiato, en pas je keuze geheel naar eigen smaak aan met de Coffee Equalizer. Personaliseer jouw koffiefavoriet door bijvoorbeeld de sterkte, temperatuur of hoeveelheid melkschuim te bepalen. Er zijn 8 gebruikersprofielen beschikbaar, dus iedereen kan zijn favorieten eenvoudig opslaan. 

Saeco Xelsis SM7685/00

Superieure baristakoffie in een handomdraai

De Saeco Xelsis is speciaal ontworpen om het beste uit verse koffiebonen te halen. Geniet van meer dan 20.000 kopjes dankzij de keramische molens. Deze zorgen voor duurzame prestaties en maken het mede mogelijk dat gebruikers zelf de intensiteit en maalgraad kunnen bepalen. De ingebouwde latte Perfetto-technologie zorgt voor die perfecte baristamelk die aansluit bij jouw favoriete koffierecept. Daarbij maakt de latteduo-functie het mogelijk om twee kopjes koffie tegelijk te zetten, inclusief cappuccino en latte macchiato. 

Saeco Xelsis SM7685/00

Moeiteloos te onderhouden design

Het unieke waterfilter zorgt voor een verbeterde koffiekwaliteit door constante zuivering van het water. Ook voorkomt dit filter kalkvorming in de waterleiding van het apparaat; zet gerust 50001 koffiekopjes zonder te ontkalken. De HygieSteam-functie verwijdert op verzoek het volledige melkdoorloopsysteem met behulp van stoom. Bovendien reinigt Saeco Xelsis ook automatisch na gebruik het melksysteem zodat het schoon is en klaar voor het volgende drankje. Daarbij is het geïntegreerde zetsysteem eenvoudig te verwijderen en afspoelpaar binnen enkele seconden. 

Prijs en beschikbaarheid

Saeco Xelsis is verkrijgbaar vanaf september 2017 in roestvrij staal tegen een adviesprijs van € 1699,99, inclusief accessoires en 2 jaar wereldwijde garantie. Klik hier voor meer informatie over Saeco Xelsis en voor andere uitvoeringen.

1 Het daadwerkelijke aantal kopjes is afhankelijk van de gekozen koffievarianten en van het afspoelen en schoonmaken.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 71.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2016 een omzet van 17,4 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.com/newscenter.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Media assets

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2017/20170919-saeco-xelsis-sensationele-italiaanse-koffievarianten-voor-echte-fijnproevers.html Link gekopieerd

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.