Nieuwscentrum

4 april 2017

Philips Lumea Prestige: de slimme ontharingsoplossing voor het hele lichaam


Geniet tot wel 8 weken van een gladde huidEindhoven – Philips lanceert het nieuwste IPL-apparaat (Intense Pulsed Light) met uniek gevormde opzetstukken voor het hele lichaam en voor een optimaal resultaat. De Philips Lumea Prestige is geschikt voor ieder huidtype en de SmartSkin-sensor helpt om de juiste instelling te bepalen die past bij jouw huid. Deze slimme ontharingsoplossing is in nauwe samenwerking met ontharingsexperts en dermatologen ontwikkeld en kan zowel met als zonder snoer gebruikt worden. Ook de lastige plekjes zijn nu eenvoudig en zonder gedoe te behandelen.

 

Dé ontharingsoplossing voor benen, gezicht, oksels en bikinilijn

De Philips Lumea Prestige beschikt over innovatieve IPL-technologie die met behulp van zachte lichtpulsen de haarwortels in een rustfase brengt en vervolgens nieuwe haargroei tegengaat. Dankzij de vier uniek gevormde opzetstukken kunnen alle lichaamsdelen met één apparaat snel, veilig en effectief onthaart worden: 

 

  1. Het opzetstuk met het grootste venster en een holle vorm (4,1cm²) is geschikt voor de grotere huidoppervlaktes zoals de armen, benen of buik.
  2. Een klein opzetstuk (2cm²) is speciaal ontworpen voor het gezicht. Het heeft een platte vormgeving en een geïntegreerd lichtfilter voor extra bescherming van de gevoeligere huid, zoals de bovenlip, kin of kaaklijn.
  3. Een middelgroot opzetstuk (3cm²) met een bolle vormgeving is geschikt voor de bikinizone. Deze geeft meer energie per haar om stugger en donkerder haar optimaal te behandelen.
  4. Het opzetstuk voor de oksels (3cm²) maakt dankzij de bolle vormgeving optimaal contact met de huid. 

 

Philips Lumea Prestige denkt met jou mee

Met slechts één druk op de knop bepaalt de SmartSkin-sensor welke instelling bij jouw huidtype past. De Philips Lumea Prestige is geschikt voor verschillende huid- en haartypes – van natuurlijk blond, bruin of zwart haar tot huidskleuren die variëren van wit tot lichtbruin. De nieuwe Lumea IPL-app biedt stapsgewijs begeleiding en gepersonaliseerde behandelplannen voor een optimaal ontharingsresultaat. 

 

Prijs en beschikbaarheid

De Philips Lumea Prestige is nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van €549,99. Kijk voor meer infomatie op www.philips.nl/lumea

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 71.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2016 een omzet van 17,4 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.com/newscenter.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Media assets

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2017/20170404-philips-lumea-prestige-de-slimme-ontharingsoplossing-voor-het-hele-lichaam.html Link gekopieerd

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.