Nieuwscentrum

7 maart 2017

Philips winnaar reputatieprijs 2016 in Nederland

Philips winnaar reputatieprijs 2016 in Nederland

Amsterdam/Rijksmuseum - Philips heeft wederom de sterkste reputatie van Nederland in 2016. Het onderzoek van de Reputation Institute laat zien dat Nederlanders de producten en leiderschap van Philips vertrouwen. Frans van Houten, CEO Royal Philips, gaf aan bijzonder trots te zijn met deze erkenning, want 2016 was een bepalend jaar met de succesvolle splitsing van Philips in twee sterke, zelfstandige bedrijven. 

video afbeelding

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 71.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2016 een omzet van 17,4 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum.  

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Yvette van Braam Morris

Philips Group Communications

Tel.: +31 631 639 958

Media assets

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2017/20170307-philips-winnaar-reputatieprijs-2016-in-nederland.html Link gekopieerd

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.