Nieuwscentrum
mastheadieke Mertens BuurtAED L

jul 23, 2018

Lieke Martens zet zich als ambassadeur van de Hartstichting in voor BuurtAED

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

       

Lieke Martens, de beste voetbalster van de wereld en sterspeler van FC Barcelona, gaat zich als ambassadeur van de Hartstichting inzetten voor een hartveilige buurt. Om van heel Nederland een 6-minutenzone te maken start ze deze week bij haar voormalige voetbalclub Olympia ’18 in Boxmeer een BuurtAED-actie. 

Lees hier het volledige persbericht van onze strategische samenwerkingspartner de Hartstichting: ‘Nieuwe Hartstichting-ambassadeur Lieke Martens start BuurtAED-actie’.

Video thumbnail image

Samen met je buren geld inzamelen via BuurtAED.nl

BuurtAED.nl is een crowdfunding platform waar buurtbewoners samen geld inzamelen om een AED aan te schaffen. Het BuurtAED-pakket bevat onder andere de meest robuuste AED, en een kwalitatief hoogwaardige buitenkast, van wereldwijd marktleider Philips. 
 

Door het starten van je eigen actiepagina op BuurtAED.nl kun je heel gemakkelijk samen met je buren geld inzamelen voor een AED. Je ziet wie er doneert en je houdt overzicht over de voortgang. Met de bijdrage van Philips maak je direct al een mooie start.

6-minutenzone

Jaarlijks worden ruim 15.000 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand. Hartstilstanden vinden vaak plaats bij mensen thuis. Reanimatie en de inzet van een AED binnen 6 minuten vergroot de kans op overleving. 

 

De Hartstichting maakt zich al jaren ‘hart’ om van Nederland een 6-minutenzone te maken: een zone waarin slachtoffers van een hartstilstand binnen de cruciale 6-minuten worden gereanimeerd en een AED wordt ingezet, zodat méér mensen overleven. Jaarlijks kunnen zo 2.500 levens worden gered.
 

In januari 2018 zijn Philips en de Hartstichting een driejarige samenwerking aangegaan.

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/articles/2018/20180723-lieke-martens-zet-zich-als-ambassadeur-van-de-hartstichting-in-voor-buurtaed.html Link gekopieerd

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.