Nieuwscentrum
masthead Jan Kimpen Chief Medical Officer Philips l

sep 09, 2019

Podcast: Philips Chief Medical Officer over innovatie en digitale transformatie in de gezondheidszorg

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

Jan Kimpen spreekt met healthtech expert Dr. James Somauroo van Forbes, over hoe value-based care de toekomst van de gezondheidszorg gestalte geeft.

Van kinderarts tot CEO van het ziekenhuis, Jan Kimpen, Chief Medical Officer bij Philips, heeft gedurende zijn hele carrière de gelegenheid gehad om innovatie in de gezondheidszorg te volgen en vorm te geven. Hij ging zitten met Dr. James Somauroo, medewerker van Forbes en gastheer van het HS. Health-Tech Podcast, voor een gesprek over zijn professionele reis, en om uit te leggen hoe Philips de transformatie van de gezondheidszorg aanstuurt.

Tijdens het gesprek belicht Jan enkele bevindingen van Philips' jaarlijkse Future Health Index rapport:

Artsen voelen zich steeds meer op hun gemak met digitale hulpmiddelen en oplossingen. Het delen van gegevens met hun patiënten maakt een betere samenwerking tussen arts en patiënt mogelijk. 

Jan Kimpen

Chief Medical Officer bij Philips

Over de HS. Health-Tech podcast

Het HS. Health-Tech podcast behandelt onderwerpen op het gebied van gezondheid en technologie via interviews met start-ups en leiders in de gezondheidstechnologie, met wekelijkse afleveringen. De podcast wordt gehost door Dr. James Somauroo, medewerker van Forbes en expert op het gebied van gezondheidstechnologie. Daarnaast is hij een van de oprichters van HS.Ventures, een innovatie-ecosysteem dat start-ups in de gezondheidszorg bouwt en opschaalt om mondiale gezondheidsproblemen aan te pakken.

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Pieter de Meer

Pieter de Meer
PR & Communications Manager Health Systems Benelux
Tel.: +31 6 25 26 90 65

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.